NieznajomySeba Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam! Otóż zakupiłem już ten telefonik i sprzedawca zainstalował już Soft itd (wgrane google) Otrzymałem także od gościa global Dev który pobrałem i wg. jego instrukcji wrzuciłem na telefon, a następnie odpaliłem updater. Czekałem i myślałem, ze po restarcie będzie PL, jednak myliłem się :/ Po odpaleniu DEV w updaterze wyświetla się błąd: " "Can't verify update" Co jest nie halo? Nie bardzo ogarniam te tematy takze proszę o wyrozumiałość Edytowane 22 Kwietnia 2016 przez NieznajomySeba
Morvi Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Halo jest takie, że nie czytasz i nie myślisz. Zakładasz nowy temat i zadajesz pytanie, które pojawiło się na forum kilka razy w ciągu ostatniej doby. Nie czytasz, więc nie odpowiadamy na Twoje pytanie. Wysil się chłopie! Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
dj1978 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 7 godzin temu, Morvi napisał: Halo jest takie, że nie czytasz i nie myślisz. Zakładasz nowy temat i zadajesz pytanie, które pojawiło się na forum kilka razy w ciągu ostatniej doby. Nie czytasz, więc nie odpowiadamy na Twoje pytanie. Wysil się chłopie! Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka I co tu przeczyta na "100 stronach"? - że z global stable bez problemu zainstaluje global dev z pliku zip przez upadater w telefonie, po czym się przekona, że jest to nie możliwe a udaje się tylko szczęsliwcom, - że jak nie z pliku to na pewno zainstaluję przez Mi flash, po czy się przekona, że udaje się to tylko wybranym Jest coś skopane i podobno trzeba czekać na nową wersję.
Goti Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Nie wybranym tylko ogarniętym... Nie ma żadnego problemu przejść z odpowiedniej wersji global stable na global dev z pliku zip przez apke updater. Tak samo jak ktoś nie ma usyfionego kompa i robi wszystko dobrze nie ma problemu flashować romy na tel. 1
Morvi Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 @dj1978 I dlatego, że nie może znaleźć informacji zakłada nowy temat? To przez takie działania na forum robi się masa niepotrzebnych postów. Wystarczyło przeczytać posty z ostatniej doby w odpowiednim temacie, raptem kilka. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
NieznajomySeba Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) Przepraszam, że spamie i zadaje "głupie" pytania jednak ja kompletnie nie jestem obeznany w tych tematach dlatego właśnie pytam. Wydaje mi się że po to jest forum żeby można było się dowiedzieć. Jeszcze raz przepraszam :/ Edytowane 23 Kwietnia 2016 przez NieznajomySeba
dj1978 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 17 minut temu, Goti napisał: Nie wybranym tylko ogarniętym... Nie ma żadnego problemu przejść z odpowiedniej wersji global stable na global dev z pliku zip przez apke updater. Tak samo jak ktoś nie ma usyfionego kompa i robi wszystko dobrze nie ma problemu flashować romy na tel. Kolega "Acid" w inny wątku napisał, ze przez apk updater udało mu się tylko na jednej szt. reszta przez flash. Więc z updaterem nie jest to już tylko kwestia ogarnięcia.
Morvi Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Masz prawo pytać, tylko nie zakładaj nowych wątków, bo Twoje wszystkie pytania były już omawiane na forum, staraj się znaleźć podpowiedź wśród innych postów. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi