waper Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Witam wszystkich, czy w waszych Note 3 Pro też czytnik linii tak szybko się brudzi np nitkami ze spodni które wchodzą jakby pod obudowę i trzeba je wyciągać taśmą klejącą bo inaczej nie wyjdą ? Praktycznie codziennie muszę taką procedurę przeprowadzać i już mi się odechciewa bo czasami to zajmuje sporo czasu. Jak jest u was?
fakeman Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 U mnie sierść kota sie co chwile tam zaczepia, także to normalne.
luki! Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Nosząc normalnie w kieszeniach w spodniach nie musiałem ani razu oczyszczać czytnika 1
marcinj6 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Ja mam kota siersciucha( mieszniec persa z syberyjskim) i one zostawiaja bardzo dużo siersci i nie mam nigdy problemow z sierscia w czytniku;p
Simek Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Ja nie mam takich problemów, lecz czasami zdarza się że coś nie chce się odblokować ale czytnik jest czysty 1
Rekomendowane odpowiedzi