Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi4 ma niby 6, gorsze andreno jest starszy ale chyba jest lepszy od RN3(na mtku) bo co do RN3pro to mam wątpliwości.Jak miałbym kupować to Mi4 ,albo kup sobie RN3p na pewno dorównuje mi4 i ma od niego nowszy snapdragon

Opublikowano

Aleś mu chłopie doradził.

Miałem ten sam dylemat. Wybrałem mi4. Bateria jest okej, wytrzyma z 5 h Sot. Wydajność lepsza jak i ekran. Masz oficjalnego cm jak i w10. Taka prawda że będziesz zadowolony zarówno z mi4 jak i RM3.

Aha, i poszukaj na forum było podobne porównanie.

Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

@asffaf

Mógłbyś powiedzieć coś więcej o Mi4? Aparaty, rozmowa, internet itd. Pierwsza myśl toRedmi Note 2, poźniej Redmi 3 a na końcu Mi4 . I juz sam nie wiem, szukam opinii i informacji.

Opublikowano
@asffaf

Mógłbyś powiedzieć coś więcej o Mi4? Aparaty, rozmowa, internet itd. Pierwsza myśl toRedmi Note 2, poźniej Redmi 3 a na końcu Mi4 . I juz sam nie wiem, szukam opinii i informacji.

Jakość rozmów jest dobra, rozmówcę słyszysz wyraźnie choć głośno. Aparat jest dużo lepszy od redmi note 2 i lepszy od redmi 3. Baterię najgorszą ma note 2 najlepsza redmi 3.

Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Jak masz zamiar kupić mi4, to nie kupuj od xiaomi.com.pl - wgrywają androida 6.0, który na każdej aktualizacji ma coś skopane. Natomiast na 5.12.17 też są problemy.

Opublikowano
2 godziny temu, Hexia napisał:

Jak masz zamiar kupić mi4, to nie kupuj od xiaomi.com.pl - wgrywają androida 6.0, który na każdej aktualizacji ma coś skopane. Natomiast na 5.12.17 też są problemy.

nie można im dać znać zeby nei ruszali telefonu ?

Opublikowano (edytowane)

@WojnaRR dałem znać. I tak dostałem z andkiem 6.0. Ale myślę, że jak zadzwonisz i wyjaśnisz, to dostaniesz zaplombowany niegrzebany.

Edytowane przez Hexia
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...