Foli Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Witam, Wczoraj otrzymałem swojego Redmi 2 i mam problem z przeniesieniem kontaktów z karty sim na telefon (przekopałem całe opcje i nic nie znalazłem), po wejściu w kontakty nic się nie wyświetla. Pewnie jest to proste a ja nie mogę tego znaleźć, ale proszę o pomoc
rafalg92 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 (edytowane) 57 minut temu, Foli napisał: Witam, Wczoraj otrzymałem swojego Redmi 2 i mam problem z przeniesieniem kontaktów z karty sim na telefon (przekopałem całe opcje i nic nie znalazłem), po wejściu w kontakty nic się nie wyświetla. Pewnie jest to proste a ja nie mogę tego znaleźć, ale proszę o pomoc Ustawienia -> Opcje aplikacji -> Kontakty -> Kopia i przywracanie kontaktów -> Dodaj kontakty z karty SIM. A jeśli się nie wyświetlają to: Ustawienia -> Opcje aplikacji -> Kontakty -> Wyświetlanie kontaktów -> Pokaż kontakty na SIM Edytowane 16 Kwietnia 2016 przez rafalg92 wyświetlanie kontaktów
Winiu89 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Ustawienia /opcje aplikacji /kontakty /wyświetlanie kontaktów /pokaż kontakt na sim Swoją drogą lepiej zacznij trzymać kontakty na koncie Google, wtedy zawsze i praktycznie na każdym telefonie nie będzie problemów Wysłane z mojego Mi-4c
ZduneX25 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi