bady Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Witam Na akcji sprzątania drzewa wysunął mi się miband z opaski, telefon łączy się z opaska ale niestety po wibracjach i światłach nie mogę jej odnaleźć. Czy jest jakiś inny sposób by ją odnaleźć? Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka
Ari93 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Heh, jedynie czekac na idealna ciszę np wieczorem/w nocy i wtedy nasłuchiwać wibracji i wypatrywać ledów. Chyha że ktoś zna apke która jest w stanie pokazać siłę sygnału ale nie spotkałem się z taką. Ja swoją zgubiłem na woodstocku, po 2h znalazłem u kogoś na ręce mibanda złapał chyba z grubo ponad 10m. Tapnięte z MI4 1
Eragon Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 8 godzin temu, bady napisał: Na akcji sprzątania drzewa wysunął mi się miband z opaski, telefon łączy się z opaska ale niestety po wibracjach i światłach nie mogę jej odnaleźć. Czy jest jakiś inny sposób by ją odnaleźć? I jak, znalazłeś? 8 godzin temu, Ari93 napisał: Heh, jedynie czekac na idealna ciszę np wieczorem/w nocy i wtedy nasłuchiwać wibracji i wypatrywać ledów. Chyha że ktoś zna apke która jest w stanie pokazać siłę sygnału ale nie spotkałem się z taką. Ja swoją zgubiłem na woodstocku, po 2h znalazłem u kogoś na ręce mibanda złapał chyba z grubo ponad 10m. Tapnięte z MI4 I co wtedy zrobiłeś?:P Jak ktokolwiek mógł sobie przywłaszczyć opaskę... eh... ludzkość.
bady Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2016 I co wtedy zrobiłeś? Jak ktokolwiek mógł sobie przywłaszczyć opaskę... eh... ludzkość. Aktualnie nie, bo było tam głośno i dużo ludzi(swoich) więc jutro na spokojnie w ciągu dnia podjadę, zabezpieczony w skaner z marketu
bady Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Dobre wieści miband odnaleziony pomogła aplikacja mifit i wibracje Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka
ZduneX25 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi