Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, a mianowicie mam problem z internetem, otóż nie mam pojęcia jak włączyć internet z nju na wi-fi, normalnie wszystko śmiga z internetem od operatora, jestem zgubiony proszę o pomoc ..

Opublikowano

Cześć forumowicze, mam problem z głośnikiem w Redmi 3, kiedy przełączam na tryb głośnomówiący to rozmówca mnie nie słyszy, a ja jego tak. Dodam że poza tym nie mam problemów z głośnikiem w telefonie. Proszę o pomoc.

Opublikowano

ortografia i interpunkcja nie gryzą... a teraz do rzeczy... Jeżeli chcesz utworzyć pkt dostępowy to, wchodzisz w Ustawienia->Więcej->Tethering i punkt dostępowy->WiFi hotspot...

Na przyszłość, piszemy w odpowiednich ku temu działach i nie walimy kilku tematów z różnymi problemami, przecież można to zapisać w 1 temacie...

Opublikowano

Jak z sim, piszesz, że chcesz włączyć net z telefonu na WiFi, to podałem Ci jak. Net z sim odpalasz normalnie, przez Dane mobilne, nie wiem co takiego skomplikowanego tam jest.

Opublikowano

Nezumi pobawię się z tym jeszcze, ale odnośnie głośnika. Z skąd się bierze problem natury, że przy próbie włączenia trybu głośnomówiącego rozmówca mnie całkowicie nie słyszy, ale ja jego tak ..??

Opublikowano

Pewnie błąd softu, nie podałeś żadnych konkretów skąd tel, na jakim sofcie, czy była aktu, czy BL zablokowany, czy odblokowany, nic, więc bez szklanej kuli, nic w tej sprawnie na razie nie pomogę :o.

Opublikowano

Otóż telefon jest od polskiego dystrybutora,

wersja miui - miui global.1 (stabilna) 7.1.1.0.0 (LHPCNCK)

BL- nie wiem czy jest odblokawany pewnie NIE

Aktualizacja nie przerabiana

• 1 rok później...
Opublikowano

Cześć, widzę że temat podobny do mojego problemu to zapytam tutaj. Mam dziwny problem ze swoim redmi 3. Otóż telefon od około 10 miesięcy spisuje się bez problemu. Posiada od początku wersje MIUI: MIUI by xiaomi.eu 7.1(stabilna) 7.1.3.0 (LHPCNCK) - przy telefonie nigdy nic nie robiłem odnośnie oprogramowania. Telefon wykorzystuje w domu jako router aż do wczoraj. Przy automatycznej zmianie profilu zasilania po godzinie 23 jak zwykle rozłączyło mi dane i hotspot. Po ponownym załączeniu danych i hotspot-u, hotspot się wyłącza. W menu tetheringu widnieje błąd. Hotspot natomiast działa jak dane są wyłączone. Kolejną ciekawostką jest że jeśli podłącze telefon do komputera to hotspot już działa(ale nie klikam opcji podłącz jako modem), po odpięciu od komputera problem powraca. Poszperałem forum i udało mi się tylko znaleźć informacje że jakieś błedy tego typu były przy nie stabilnych wersjach miui. Jednak mi do wczoraj wszystko działało. Nie pomaga ponowne uruchomienie telefonu, testowane na nju mobile, play. Czy to po prostu błąd oprogramowania i należy wgrać nowy rom? Zastanawiam się jeszcze czy ustawienia fabryczne coś zmienią. Poniżej film z mojego przypadku. Proszę o pomoc: 

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...