koza961 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Witam. Chcę zrobić twardy reset w Xiaomi redmi 2 pro. Niestety recovery jest jakby zablokowane. Obecnie jest wgrane: Android 5.1.1 CyanogenMod 12.1-20150926-UNOFFICIAL-hm2014811 Od jakiegoś czasy bateria trzyma ok. 10 godzin. Nie gram, mało dzwonię. Telefon naładowany na 100% potrafi rozładować się przez noc. Obecnie mam go cały czas w trybie oszczędności baterii. Myślę że to przez CyanogenMod, dlatego chcę zrobić twardy reset i wgrać MIUI bez żadnych nakładek. Walczę z tym już od kilku dni, ale nadal nie mogę wejść w opcję recovery. Proszę o jakieś rady.
koza961 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Gdy z wyłączonego telefony, włączam go z przytrzymanym volume - i power to pojawia się królik, ale nie przechodzi to wyboru recovery. Gdy włączam vol + i power pojawia się logo MI i nic się nie dzieje dalej.
Nezumi Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Bo wygląda na to, że recovery nie ma... Zainstaluj TWRP, a potem się baw... Poprawka... Walnij Flash, bo nie wiem czy TWRP z poziomu systemu walniesz...
Rekomendowane odpowiedzi