Skocz do zawartości

Google problem nie da się zalogować na pocztę, sklep play ani na YouTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wczoraj zainstalowałem nowa aktualizacje do Redmi Note 3, a dzis po wylaczeniu i wlaczeniu telefonu nagle wyskoczyl mi blad synchronizacji gmail. Nie mogłem zsynchronizować poczty wiec usunąłem konto zeby dodac je ponownie. Teraz nie moge sie zalogowac na konto, zatrzymuje mnie caly czas na "singing in... This can take a few minutes". Wpisuje haslo ale na ekranie logowania sie zatrzymuje, juz z 5 minut sie loguje

Ma ktos jakis pomysl dlaczego i co moge z tym zrobic?

Pozdrawiam i dzieki z gory

Opublikowano

Nie działa. Usunąłem cache wszystkich aplikacji typu yt gmail Google Play lub Google accounts a nawet kliknąłem clear data w tych aplikacjach. Dalej mi zatrzymuje się na want a few minutes 

Screenshot_2016-04-12-18-06-16_com.google.android.gsf.login.png

Edit - Google Chrome oraz inne aplikacje typu instagram działają wolniej lub w ogóle je wywala 

Edit 2 - gdy wpisze źle hasło to też ładuje kilka minut 

Opublikowano

Wipe cache/dalvik w TWRP czy tam innym recovery

Jak to nie pomoże to usuń dane aplikacji Usługi Google i Sklep Google Play.

Xiaomi Mi2S with sMIUI

Opublikowano

Dane aplikacji już usunąłem i też nie działa 

A co do wipe cache w twrp to jestem kompletnie zielony w tych sprawach więc nwm co i jak 

Opublikowano

zdunex czy bez odblokowanego bootloadera (nie wysylalem sms do xiaomi) moge zrobic  Wipe cache/dalvik w TWRP ?

albo jakies inne pomysły jak to naprawic? Czy hard reset

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Cześć, podpinam się pod temat, ten sam problem - po update przestał działać sklep play i nie moge się zalogować w żaden sposób, Internet zaczął chodzić dużo wolniej, telefon także przycina... co i jak robić?

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...