GeoRedfox Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 Hej, Od jakiegoś czasu mam problem z wibracjami klawiatur. Wszystkie klawiatury (SwiftKey, Google i Xperii) po pewnym czasie przestają wibrować przy naciskaniu klawiszy. Nie jest to sprawa problematyczna, aczkolwiek dość irytująca. Po prostu z wibracjami wygodniej mi sie pisze, wiecie o co chodzi :P. Ma ktoś jakiś pomysł jak to fixnąć? Redmi Note 3 Prime z najnowszym xiaomi.eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winiu89 Posted April 10, 2016 Share Posted April 10, 2016 Szkoda baterii na te wibracje, wyłącz wibracje i zacznij pisać gestami mazania zamiast stukać jak 10 lat temu Wysłane z mojego Mi-4c Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoRedfox Posted April 10, 2016 Author Share Posted April 10, 2016 @Winiu89 Mażę czasem ale żeby cały czas tak pisać to niekoniecznie Może i faktycznie wyłącze te wibracje i się przyzwyczaje, chociaż nie powiem, trudno pewnie będzie się przyzwyczaić po paru latach wibracji Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukru Posted April 10, 2016 Share Posted April 10, 2016 Brak wibracji dotyczy tylko klawiatury, czy ogólnie wibracja zanika? Bo jeśli to drugie, to taka chyba jest przypadłość MIUI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoRedfox Posted April 10, 2016 Author Share Posted April 10, 2016 Brak wibracji dotyczy tylko klawiatury, czy ogólnie wibracja zanika? Bo jeśli to drugie, to taka chyba jest przypadłość MIUI. Z tego co zauważyłem to tylko w klawiaturach ten błąd występuje. Tapnięte z Redmi Note 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts