hohoho Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Korzystając z wbudowanej aplikacji SMS/MMS próbowalem wysłać wiecej niż jeden plik multimedialny. Zdjęcie i jakąś muzyczkę. Napotkałem problem polegający na tym, że aplikacja uparcie nie chce przyjąć kolejnego pliku, tylko dokonuje podmiany następnego za ten pierwszy. Reasumując, nie potrafię wysłać MMSa składającego się z fotki i niewielkiego plku muzycznego. RN2 prime, MIUI 6.3.11
ZduneX25 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 I domyślną apką tego nie zrobisz, jedynie jakimś zamiennikiem.
hohoho Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2016 2 godziny temu, ZduneX25 napisał: I domyślną apką tego nie zrobisz, jedynie jakimś zamiennikiem. Trochę szkoda, zatraca się idea wiadomości multimedialnej. Dawniej, jeszcze na symbianowej nokii, miło było odebrać/wysłać życzenia z muzyką w tle... Przejrzałem kilka najpopularniejszych apek do smsów/mmsów i dopiero YAATA pozostaje u mnie na dłużej. Wydaje się być najbardziej "ogarniętą" aplikacją pod tym kontem. Może w systemowej też doczekamy...
Rekomendowane odpowiedzi