AgaMink Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Cześć. Zrobiłam aktualizację do 6.3.10, i niestety zmienił się wygląd galerii systemowej. I tak jak było fajnie, bo były kafelki, tak teraz jest lista. Czy można wygląd tej galerii jakoś zmienić. Bo żadnych ustawień nie znalazłam.
0 Nezumi Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Nie. Zostajesz na 6.3.10 z nową, albo robisz powrót do starszej z full wipe.
0 mrosi Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 1 godzinę temu, AgaMink napisał: Cześć. Zrobiłam aktualizację do 6.3.10, i niestety zmienił się wygląd galerii systemowej. I tak jak było fajnie, bo były kafelki, tak teraz jest lista. Czy można wygląd tej galerii jakoś zmienić. Bo żadnych ustawień nie znalazłam. Nie zakładaj tego samego wątku, z tym samym pytaniem,w różnych działach. Odpowiedź Acida Cię nie usatysfakcjonowała?
0 mrosi Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Pytanie
AgaMink
Cześć. Zrobiłam aktualizację do 6.3.10, i niestety zmienił się wygląd galerii systemowej. I tak jak było fajnie, bo były kafelki, tak teraz jest lista. Czy można wygląd tej galerii jakoś zmienić. Bo żadnych ustawień nie znalazłam.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi