yachuu Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Cześć, kupiłem telefon Mi4c 2GB/16GB w sklepie xiaomi.com.pl, dostałem go wczoraj, to mój pierwszy telefon Xiaomi, ma nawet wgrane MIUIPolska - to miłe. Natomiast zauważyłem niewielkie uszkodzenie obudowy - tylna część po lewej stronie telefonu u góry (załączam zdjęcie). Widac to spokojnie gołym okiem choć jest niewielkie, czuć też pod palcem - czy to możliwe aby było to charakterystyczne dla procesu produkcji i każdy model tak ma? Jak jest u Was? Dodatkowo w górnej części zauważyłem zafalowanie obudowy, tak jakby coś nie było do końca spasowane - wcisnąłem to, prztyknęło i jakiś zatrzask wskoczył na swoje miejsce. Teraz już jest OK. Czy takie rzeczy się zdarzają przy telefonach Xiaomi? pozdrawiam
Winiu89 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Może dostałeś telefon ze "zwrotu bez podania przyczyny" ja bym pisał o wymianę, bo prawdopodobnie telefon o coś uderzył i dlatego odskoczył zaczep od pleców Wysłane z mojego Mi-4c
yachuu Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2016 OK, dzieki. Piszę i dzwonię do sprzedawcy. Pozdrawiam
Pawliko Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 J/w koledzy piszą. Taka sytuacja nie powinna miec miejsca. Wymien telefon na nowy.
yachuu Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2016 dzięki za pomoc, udało mi się już skontaktować z tym sklepem (choć łatwo nie było) - telefon odsyłam. temat do zamknięcia.
jewgienij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 (edytowane) Mam podobny problem. Kupiłem Mi4C 3GB/32GB na spemall.com. Telefon ma ślady na obu bokach obudowy (słabo widać na zdjęciach, bo nie mogłem złapać ostrości...). Dodatkowo tak samo w górnej części zatrzask nie był wciśnięty, ale wskoczył na miejsce po dociśnięciu. Dodatkowo, bateria po uruchomieniu miała tylko 5%. Czy to normalne? Czy nie powinna być pełna lub prawie pełna? Zastanawiam się czy odsyłać, bo moje telefony i tak nigdy nie nadawały się do odspedaży po moim użytkowaniu Edytowane 22 Kwietnia 2016 przez jewgienij dodano fotki, uzupełniono opis
Rekomendowane odpowiedzi