Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam aplikacji do nagrywania rozmów telefonicznych. Poprzednio używałem Call Recorder i bardzo go sobie chwalę. Jednak na tym telefonie pomimo że się instaluje to nie chce nagrywać. Może to wina dual sim ale chyba powinno się przewidzieć te sprawy pisząc taką apke? 

Opublikowano

Nie mam systemowego nagrywania rozmów telefonicznych tylko dyktafon a mi chodzi o nagranie rozmowy telefonicznej ale już chyba znalazłem odpowiedź bo pomylkowo założyłem 2 razy ten temat. 

Opublikowano

Muszę ustawić na automatyczne nagrywania bo tak włączać ręcznie to bez sensu częściej się zapomni niż włączy ale sprawdzę to. Thx za porady. 

Opublikowano

Jest na 100% automatyczne nagrywanie w ustawieniach dialera chyba się to włącza. W Miui takie rzeczy są w systemie i działają dużo lepiej, nie porzeba "sterty" dodatkowych aplikacji

Wysłane z HT7

Opublikowano (edytowane)

Ta systemowa apka bo dzięki radom udało mi się ją odkryć  twierdzi że nie umie się dostać do karty SD i dlatego nie nagrywa. A karta jest dobra bo stale z niej skorzystam i nie jest też zapewniona nawet w 50%. Tak więc jest ale też nie działa. Swoją drogą te telefony są ciekawe ale powinny mieć spory plik pdf instrukcji obsługi bo wiele funkcji jest naprawdę głęboko ukryta. 

Edytowane przez Briareum
Opublikowano

Mój telefon nie jest zabezpieczony w taki sposób. Kilka apek ale z innej materii np bankowe odmowilo współpracy bo właśnie telefon nie jest zabezpieczony wg nich. 

Opublikowano

Witam. Jaki masz telefon?. Ja mam Redmi 2 i u mnie Call Recorder działa prawidłowo. Nie zapomnij dodać aplikacje do autostartu i najlepiej zablokuj kłódką.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...