grehna Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Posiadam Mi4C Po tym jak go dostałem zrobiłem Wipe. Niestety teraz nie mogę uruchomić telefonu, kiedy akceptuję warunki użytkowania pojawia się błąd "Niestety aplikacja com.android.provision została zatrzymana." nie mogę nic zaradzić. Proszę o pomoc
Acid Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Cóż dostałeś wiadomo z syfiastym MIUI od sprzedawcy (możesz przy okazji pochwalić się od kogo) także pierwsze co to robisz MiFlash romem fastboot z archiwum MIUI 7 na stronie MIUIPolska w dziale Pobierz MIUI. Musi być ten konkretny rom bo inaczej zablokujesz bootloadera nowszym wersjami. No chyba że kupiłeś w Xiaomi.com.pl aka Satnet to pewnie masz zablokowany a to już inna bajka będzie. Po miflash wgrywasz twrp i na to czysty rom MIUIPolska. Wysłano z Mi4c
grehna Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Telefon dostałem od znajomego. Jestem kompletnie zielony w temacie. Byłbym wdzięczny za wyrozumiałość i pomoc krok po kroku.
Rekomendowane odpowiedzi