Antaro Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Czytałem na forum wszystkie tematy z tym zwiazane jednak do tej pory nie moge sobie poradzic z tym dziadostwem. Dlaczego ? Ano dlatego ze ani "shortcut", ani aplikacja z google playstore "USB Settings" nie działa jak nalezy. Wyskakuje okienko z opcjami USB, ale na ułamek sekundy. I co ja mam z tym zrobic ? PS: nie wiem co ja zrobiłem (moze przez przypadek), ale jeszcze przedwczoraj telefon był wykrywany przez kompa normalnie. Dziś juz nie
Trzucha Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 2 godziny temu, Antaro napisał: Czytałem na forum wszystkie tematy z tym zwiazane jednak do tej pory nie moge sobie poradzic z tym dziadostwem. Dlaczego ? Ano dlatego ze ani "shortcut", ani aplikacja z google playstore "USB Settings" nie działa jak nalezy. Wyskakuje okienko z opcjami USB, ale na ułamek sekundy. I co ja mam z tym zrobic ? PS: nie wiem co ja zrobiłem (moze przez przypadek), ale jeszcze przedwczoraj telefon był wykrywany przez kompa normalnie. Dziś juz nie Namieszałeś ze sterownikami. Ustaw ręcznie sterownik ze ścieżki Mi Phone, np. wg tutoriala dotyczącego wgrywania ROMu na zablokowny bootloader z forum en.miui.com. Możesz też spróbować przywrócić system Windows do wcześniejszego stanu (jeżeli nie masz wyłączonej tej opcji).
Rekomendowane odpowiedzi