Marcin73 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Gdzie aktualnie ustawiamy limit pobierania danych przez 3g/4g? W pobranych nie mam tej opcji. RN2 MIUI 6.3.3
0 Addamas Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Apka Panel Sterowania / Monitor danych / koło zębate w prawym górnym rogu i tam opcje już znajdziesz bez problemu. Gdy klikniesz w koło zębate w Panelu Sterowania to jest tam opcja aby dodać na pulpit skrót do jego programów Xiaomi Mi2S with sMIUI
0 Marcin73 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Może za mało precyzyjnie opisałem. Nie chodzi mi o miesięczny limit pakietu danych. Lecz o ograniczenie, które się ustawiało w aplikacji "pobrane" o ile pamiętam. I dotyczyło ograniczenia wielkości pobranego jednorazowo pliku. Nie mam przy sobie chwilowo drugiego telefonu z miui, żeby zrobić zrzut jak to wyglądało.
0 ZduneX25 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Na start nie ma limitów także większa wygoda, a jak ktoś chce to sobie limit nałoży monitorem danych w postaci ogólnego limitu dziennego.
Pytanie
Marcin73
Gdzie aktualnie ustawiamy limit pobierania danych przez 3g/4g? W pobranych nie mam tej opcji.
RN2 MIUI 6.3.3
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi