Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprzedawca jest jednym z bardziej zaufanych na Aliexpress. Cena jest dobra :) Telefon też jest godny polecenia. Także moim zdaniem nie ma obaw. Ja osobiście nie sprawdzałem jak to u niego działa z tym brakiem VAT-u.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Pozostał jedynie problem gwarancji :( Najbardziej się boję, że przyleci z wadą.

Edytowane przez Hexia
Opublikowano

W sklepie 1949deal.com jest jeszcze wersja z LTE ale tylko 2/16GB za 155$

Tapnięte z Meizu M1 Note

Faktycznie 149$. To tym bardziej warto dorzucić 5$ za LTE

Tapnięte z Meizu M1 Note

• Like 1
Opublikowano

Bateria spokojnie wytrzyma nawet intensywnie używana cały dzień. Jeśli miałbym coś polecić w tej cenie z 5" ekranem to ma pewno mi4. Minus dla mnie to brak dual sim i trochę mało miejsca. Przydałoby się 32GB albo slot na microsd

Tapnięte z Meizu M1 Note

Opublikowano

A nie lepiej Redmi 3? Wiem, że Mi4 to flagowiec, niby lepiej wykonany...ale czego takiego brakuje nowej linii Redmi, że wszyscy jak mantrę powtarzają, że seria Mi to flagowce i będą lepsze. Czy metalowa obudowa i pojemna bateria nie są wystarczającymi argumentami za Redmi?

Opublikowano

Szybsza pamięć , lepszy aparat, ekran FHD, oficjalny cm plus długie wsparcie, lepszy procesor, wygląd i jakość.

Co nie znaczy ze Redmi3 jest zły bo ma świetna baterie a trzeba mieć na uwadze że Redmi3 to najtańszy telefon w ofercie xiaomi.
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, asffaf napisał:

Szybsza pamięć , lepszy aparat, ekran FHD, oficjalny cm plus długie wsparcie, lepszy procesor, wygląd i jakość.

Co nie znaczy ze Redmi3 jest zły bo ma świetna baterie a trzeba mieć na uwadze że Redmi3 to najtańszy telefon w ofercie xiaomi.

No dobra, a czy Redmi 3 ma taką samą pamięć jak Redmi Note 3? To jak do tego ma się poniższy benchmark? Porównane Mi5 i mój Redmi Note 3. Widać, że wydajność pamięci RAM jest bardzo porównywalna.

Screenshot_2016-04-04-15-42-51_com.antutu.ABenchMark.png

mi5_benchmark_1.jpg

Edytowane przez bartaspoz
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...