Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zauważyłem ostatnio problem z  telefonem. Gdy słucham muzyki na słuchawkach po ich wyjęciu z gniazda ikonka słuchawek nie znika z ekranu, przez co jak ktoś do mnie dzwoni nie słyszę go w słuchawce telefonu. Gdy chcę odtworzyć jakiś dźwięk jest podobnie. Sytuacja jest identyczna, gdy podłączam telefon do radia samochodowego. Pomaga restart telefonu. Czy oznacza to uszkodzone gniazdo w telefonie? Miał ktoś już kiedyś podobną sytuację? Dzięki z góry za odpowiedzi.

Opublikowano

No to teraz masz jeszcze full wipe i zmianę ROMu. Możesz jeszcze "domowym sposobem" delikatnie pogrzebać np wykałaczką w gnieździe - w ten sposób uruchomiłem dźwięk na kilku laptopach:) 

Opublikowano
Dnia 1.04.2016 o 18:44, mjenos napisał:

Witam,

Zauważyłem ostatnio problem z  telefonem. Gdy słucham muzyki na słuchawkach po ich wyjęciu z gniazda ikonka słuchawek nie znika z ekranu, przez co jak ktoś do mnie dzwoni nie słyszę go w słuchawce telefonu. Gdy chcę odtworzyć jakiś dźwięk jest podobnie. Sytuacja jest identyczna, gdy podłączam telefon do radia samochodowego. Pomaga restart telefonu. Czy oznacza to uszkodzone gniazdo w telefonie? Miał ktoś już kiedyś podobną sytuację? Dzięki z góry za odpowiedzi.

wiem co to jest( swoją drogom google nie boli). Dzisiaj zauważyłem  ten sam problem. winne jest zabrudzone gniazdo słuchawkowe. Wystarczy je wyczyścić i po problemie

• Like 1
  • Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...