mjenos Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Witam, Zauważyłem ostatnio problem z telefonem. Gdy słucham muzyki na słuchawkach po ich wyjęciu z gniazda ikonka słuchawek nie znika z ekranu, przez co jak ktoś do mnie dzwoni nie słyszę go w słuchawce telefonu. Gdy chcę odtworzyć jakiś dźwięk jest podobnie. Sytuacja jest identyczna, gdy podłączam telefon do radia samochodowego. Pomaga restart telefonu. Czy oznacza to uszkodzone gniazdo w telefonie? Miał ktoś już kiedyś podobną sytuację? Dzięki z góry za odpowiedzi.
IPeaInYourTea Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Witaj, mi to wygląda na problem z softem nie hardwarem. Ale może jakiś KAPITAN będzie wiedział dokładnie.
KrzysiekGP Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Na początek proponuję wipe cache i dalvik cache, jak nie pomoże to full wipe. I jeszcze pytanie jaki masz ROM?
mjenos Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2016 wipe cache i dalvik cache zrobiłem, nie pomogło Android 5.2.0 LRX22G MIUI 6.1.21
KrzysiekGP Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 No to teraz masz jeszcze full wipe i zmianę ROMu. Możesz jeszcze "domowym sposobem" delikatnie pogrzebać np wykałaczką w gnieździe - w ten sposób uruchomiłem dźwięk na kilku laptopach:)
xxmati96xx Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Dnia 1.04.2016 o 18:44, mjenos napisał: Witam, Zauważyłem ostatnio problem z telefonem. Gdy słucham muzyki na słuchawkach po ich wyjęciu z gniazda ikonka słuchawek nie znika z ekranu, przez co jak ktoś do mnie dzwoni nie słyszę go w słuchawce telefonu. Gdy chcę odtworzyć jakiś dźwięk jest podobnie. Sytuacja jest identyczna, gdy podłączam telefon do radia samochodowego. Pomaga restart telefonu. Czy oznacza to uszkodzone gniazdo w telefonie? Miał ktoś już kiedyś podobną sytuację? Dzięki z góry za odpowiedzi. wiem co to jest( swoją drogom google nie boli). Dzisiaj zauważyłem ten sam problem. winne jest zabrudzone gniazdo słuchawkowe. Wystarczy je wyczyścić i po problemie 1 1
mjenos Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Może i wujek google nie boli Całe szczęście wykałaczka zdała egzamin! i wszystko gra i buczy 1
d3tr0 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi