VielebnYYY Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Witam Mam następujący problem: Podczas próby streamowania wideo lub muzyki na telewizor (sprawdzałem na 3 w 3 różnych sieciach) pojawia się błąd na telewizorze "sprawdź połączenie sieciowe". Streamowanie zdjęć działa prawidłowo. Problem dotyczy wbudowanych apek video i muzyka. Streamowanie np. z apki Youtuba działa. Telefon mam od kilku miesięcy. początkowo wszystko działało, teraz nie chce..? android 5.0.2.LRX22G MIUI 7.0.6.0.0(LHMCNCI) Miał ktoś coś podobnego?
rafalg92 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 To znalazłem na forum. Wersja MIUI: MIUI 7.0 (Stabilna) 7.0.6.0.0(LHMCNCI) - nie ma takiej wersji, to jakaś chińska przeróbka a co tam dodali kto wie. Zainstaluj coś "naszego" tj. MiuiPolska. Może to pomoże. U mnie streaming działa bez zarzutu. RN2 -> telewizor Samsung
d3tr0 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 To prawda Rom jakiś sklejany chiński ale z tym video i muzyka na tv jest problem w tych wbudowanych apkach - już od dawna. Na niektórych telewizorach to działa na niektórych modelach nie, mimo że producent telewizora może być ten sam. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
VielebnYYY Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Dzięki. Sprawdzę MIUIpolska 7.0
Rekomendowane odpowiedzi