Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Xiaomi Redmi 3
MIUI 7.1.3

Hej,
wczoraj wgrałem rom MIUIpolska i mam problem z diodą LED. Otóż ciągle świeci/pulsuje. Odpalam ekran (wtedy dioda gaśnie), a tam zero powiadomień.
W ustawienia/powiadomienia/powiadomienia aplikacji odznaczyłem w każdej apce powiadomienia led. Nie pomogło.
Aktualnie wyłączyłem pulsującą diodę bo nie daje mi to spokoju.
Co może być przyczyną? Czy może mieć na to wpływ ustawienie profili baterii oraz godzin ciszy? Na poprzednim romie też miałem takie opcje skonfigurowane i nie było problemu.
A może to, że w autostarcie dodałem parę apek?

Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

A jeśli ściągniesz belkę na dół i wyczyscisz powiadomienia to dają się wszystkie pochować?

Po wyczyszczeniu powiadomień nie powinna dioda działać, wyjątkiem jest tylko rozładowany akumulator lub jego ładowanie.

Opublikowano (edytowane)
Dnia 29.03.2016 o 01:25, marceleqs napisał:

A jeśli ściągniesz belkę na dół i wyczyscisz powiadomienia to dają się wszystkie pochować?

Po wyczyszczeniu powiadomień nie powinna dioda działać, wyjątkiem jest tylko rozładowany akumulator lub jego ładowanie.

Problem tkwi właśnie w tym, że dioda świeci/pulsuje przy braku powiadomień. Wyjątek, który opisujesz nie podlega w tym przypadku dyskusji. 

Edytowane przez dzix_x
  • 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Mam ten sam problem, wszystkie powiadomienia mam ustawione na inny kolor niż biały a tu cały czas miga biała dioda.

Mało tego, po przestawieniu dowolnego powiadomienia w ustawieniach dioda pulsująca gaśnie... od czego to zależy?

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...