Krisgaj Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 Cześć Koledzy! Przeczytałem, że będzie dostępna aktualizacja do 6.0 na Note Pro. W związku z tym mam typowe dla "informatycznego leszcza" pytania: 1. Czy do uzyskania takiej aktualizacji musi być odblokowany bootloader? 2. Czy fakt, że mam wgrany Rom MIUI Polska( zrobił to na moją prośbę informatyk z firmy, która sprowadziła mi telefon, kolejną aktualizację MIUI PL 6.3.3 zrobiłem już sam) oznacza, że bootloader jest odblokowany? 3. Chciałem sam sprawdzić status bootloadera, ale nie mogę wejść w tryb recovery- ani przez Aktualizacje, ani przez przyciski-czy to normalne? W tym miejscu chciałbym też podziękować twórcom MIUI POLSKA i moderatorom Forum za ciężką, ale owocną pracę- bez Was ja i wielu innych szczęśliwych posiadaczy Xiaomi byłoby jak dzieci we mgle
Artur Zaborowski Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 Gdzie to przeczytałeś? Podaj źródło. Wysłane z mojego MI NOTE Pro przy użyciu Tapatalka
Krisgaj Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Opublikowano 21 Marca 2016 http://www.pc-tablet.co.in/2016/02/29/23489/xiaomi-mi-4-mi-4i-mi-4c-mi-note-android-60-marshmallow-software-update-details/ Na razie zapowiedź, ale trzeba być przygotowanym - stąd prośba o odpowiedzi na ww pytania.
remialfa Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 Co jest bzdura? To, że Mi Note Pro otrzyma aktualizacje? Zwykły Note juz przecież ma. Wysłane z mojego MI NOTE Pro przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi