zmylna Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 Witajcie Nie wiedziałem gdzie o tym napisać i wypadło mi tutaj Czy miał ktoś kiedyś problem z utratą możliwości logowania do forum na en.miui.com ? Za każdym razem kiedy próbuje się zalogować dostaję zwrotkę: " Sorry, your username is shorter than 3 characters. [Click here to return to the previous page] " Nic nie zmieniałem w ustawieniach konta, czyściłem cache przeglądarki, korzystałem z innej - za każdym razem to samo. Zanim założę nowe konto, żeby móc coś tam napisać chciałem zapytać Was.
homman Opublikowano 27 Maja 2016 Opublikowano 27 Maja 2016 Mam ten sam problem i miałem o tym pisać. Rozwiązałeś jakoś ? Ja dostaje info że błędny id załóż nowe konto nie mogę założyć nowego konta bo konto istnieje i tak w koło macieju.
zmylna Opublikowano 27 Maja 2016 Autor Opublikowano 27 Maja 2016 Napisałem do supportu miui eu. Coś tam najpierw napisali żebym zmienił login ale chwilę później po prostu zaczęło działać. Więc wygląda na to, że poprawili. --- Zmylna
homman Opublikowano 27 Maja 2016 Opublikowano 27 Maja 2016 Dzięki... Tylko emeila coś nie mogę znaleść do tego supportu
zmylna Opublikowano 29 Maja 2016 Autor Opublikowano 29 Maja 2016 [email protected] Podaj im login/xiaomi Id i opisz problem. --- Zmylna
zmylna Opublikowano 29 Maja 2016 Autor Opublikowano 29 Maja 2016 Napisałem i niby moje konto nie istnieje Hehehe. A to ciekawe To może po numerze telefonu? Oczywiście z +48 --- Zmylna
homman Opublikowano 30 Maja 2016 Opublikowano 30 Maja 2016 Dziś mi napisali ze uzyc innej przegladarki. Napisalem im ze uzylem 3. Napisali mi ze uzyc innego laptopa. Napisalem im ze uzylem 2 i xiaomi redmi note 2. I cisza
zmylna Opublikowano 31 Maja 2016 Autor Opublikowano 31 Maja 2016 Cóż, widać, że nie chce im się za bardzo... --- Zmylna
Rekomendowane odpowiedzi