rafalwwl Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 Witam. Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem Xiaomi Redmi Note 2 Prime. W związku z tym mam kilka pytań. Po pierwsze jeśli to zły dział to przepraszam. Po 1 dniu użytkowania największym zmartwieniem stała się dla mnie bateria. Przy normalnym użytkowaniu (Wi-Fi/dane komórkowe, trochę internetu, troszke facebooka ) bateria trzymała 7 godzin. Tu pojawia się pytanie czy to normalnie w rm2 czy może coś jest nie tak. Kolejna sprawą jest wersja miui, gdy wchodzę w ustawienia napisane jest: miui 7 by Xiaomi.com 5.10.16 wersja rozwojowa, wyczytalem na forum żeby od razu wgrać miuipolska. Jestem zielony w tych sprawach i stąd moja prośba, mógłbym prosić o jakieś porady, który ROM(nie wiem czy to dobre słowo) będzie najlepszy pod względem wydajności, bledow i pracy na baterii itp. Z góry dziękuje za pomoc.
szuineg Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 Takie tematy robią się żenujące, nie łaska przeczytać chociaż podstawy forum i wiedzieć co i jak? Jak widzę tematy tego typu to tęsknię za elektrodową formą forum. 1
zielonyBB Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 Albo xunil.pl, tam nie ma zmiłuj, nie przygotujesz się choćby trochę to nic się nie dowiesz i jest klar aż miło. Tapnięte z MI4 W
d3tr0 Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 Bateria jest słaba to normalne, ale zmień rom na nowszy może być nieco lepiej. Instalacja 2015 poczytaj. Aktualizacje robi się z pliku.
Rekomendowane odpowiedzi