Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam poważny problem jak w temacie. Próbowałem już różne zestawy słuchawkowe , Samsunga, HTC, oraz kupiłem również oryginalny zestaw XiaomiMi Piston v2. I dalej nic po podłączeniu głos z zestawu jakby z wiadra ,stłumiony .Jedynie jeden z zestawów HTC Innovation działa super, mikrofon jednak sprawuje się jak we wszystkich testowanych do tej pory. Rozmówcy skarżą się że słyszą mnie niewyraźnie i cicho. Próbowałem kilku romów rozwojowych. Aktualnie to MIUI 7.3 od MIUI Polska 6.3.11(rozwojowa).Telefon sprawdzany,oryginał. Proszę o pomoc.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam to samo na Redmi 3, forum angielskie aż huczy, wystarczy wpisać "sound problem" i jest pełno tematów zarówno o RN2 jak i Redmi 3. Ty jesteś w lepszej sytuacji, bo na Twój smartfon są tweaki poprawiające jakość dźwięku i podobno działają. Na Redmi 3 czegoś takiego nie ma.

Swój problem opisałem tutaj

Czy masz problem tylko na słuchawkach czy też bez nich? Bo u mnie występuje też bez nich.

Opublikowano

Występuje tylko na słuchawkach. Ręce mi już opadają . Próbowałem mnóstwo oryginalnych zestawów  i takich tanich. Nic. nalazłem jakis przedpotopowy zestaw , i jedynie na nim słychać w miarę dobrze, jednak żeby mnie dobrze było słychać muszę krzyczeć do mikrofonu przy ustach :). Jeżeli mogę Ci coś doradzić szukaj słuchawek HTC. U mnie Innovation gra bajecznie,jednak w nich mam uszkodzony mikrofon. Próbowałem gdzieś kupić ,ale dla mnie nieosiągalne. Stare słuchawki, ale polecam gorąco.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...