skay77 Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 Witam All skoro jestem posiadaczem RN3P chcialbym sie Was spytac czy juz ten model dla was jest nadal telefonem ktory laczy cechy smatfona flagowego (jak roku temu nim byl (Mi4 ktorego oczywiscie cenie ) czy nadal dla ludzi ktorzy nigdy nawet nie powachali nawet telefonu od Xiaomi ( jest nadal ciekawostka ,wybrykiem natury ,moda na model ktory 3ba uzbroic w dobra specyfikacje i o nim zapomniec) czy To juz jest w pewnym stopniu i w pewnym wymiarze Wyzsza polke (porownujac inne modele)
kufciak Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 Mówienie o telefonach Xiaomi że są wybrykiem czy ciekawostką powinny skutkować banem dla ludzi piszących takie bzdury. Telefon w relacji cena vs jakość wypada rewelacyjnie a Szajsung, ajfony czy inne HTC mogą się schować. Sam telefon jako taki aspiracje ma do górnego obszaru średniej półki. Send from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
diadomciu Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 Niejasny ten Twój przekaz, przeczytałem kilka razy i nadal nie jestem pewien czy dobrze go odebrałem. Z tego co wiem to budżetowiec, a mimo to bije jakością i ceną na głowę telefony o podobnej specyfikacji dostępne w polskich sklepach. Nigdy nie miałem chińskiego telefonu, ale właśnie relacja cena/jakość mnie przekonała i wkrótce będę zamawiał. Community, w które się tutaj biernie wpasowałem również do tego dołożyło. Wysłane z SGS3 przy użyciu Tapatalka.
tpawel Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 Prawda jest taka ,ze jesli chodzi o sprzęty mobilne to Chiny w kilka lat przrskoczyly Europę znacznie. Wystarczy wlasnie zobaczyc jak wyglądają i działają ich budzetowce. S w Europie dalej taki LG sprzedaje niby spredniopolkowego stylusa ze snapem410 za prawie tys zl. Albo sie reszta swiata obudzi,albo za kilka lat takich marek jak sony,htc czy lg wcale nie bedzie w swiecie mobilnym. Skoro mowa o rn3 pro... telefon za mniej niz tys zlotych, swietna wydajnosc, wykonanie i wsparcie. Gdyby bardziej znane marki oferowaly to samo za 200-400zl drozej... spoko. Ale tak naprawdę trzeba zaplacic praktycznie dwa razy tyle. Ta sama historia jest w sumie z rn2, ktore teraz mozna wyrwac poniżej 500zl. Brakuje mi w tych telefonach dobrych aparatow tylko, ale to tylko kwestia czasu Wyslane z G7 przez Tapatalk
skay77 Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Opublikowano 12 Marca 2016 nie chcialem pisac o poprzednim telefonie a tych co mnie krytykuja i co nawet nie umia wwpisac w terminalu adb start US (: najpierw to 3ba miec 3 telefony a potem sie wypowiadac ,bo niektorzy sprowadzili jeden model z ch? i udaja Tu zawaanowanych (: zwolnic te osoby ktore nie umieja odpalic adb start server fastboot devices ,tylko zasmiecaja forum nie umieja zrobic loga majac narzedzia adb najperw to to byc na linuksie obeznac temat skonpilowac kernel a dopiero marudzic ze cos nie dziala ideo-hybrid-intel-nvidia-bumblebee 2016.02.05 false PCI video-hybrid-intel-nvidia-340xx-bumblebee 2016.02.05 false PCI video-hybrid-intel-nouveau-bumblebee 2016.01.28 true PCI video-nvidia 2016.01.06 false PCI video-nvidia-340xx 2016.01.06 false PCI video-nouveau 2016.01.28 1
Nezumi Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 Temat wyczyszczony. Pan @skay77 proszony jest o poprawienie swoich postów, aby te były czytelne i zrozumiałe, wstawianie 3000 "spacji" oraz losowych słów strasznie utrudnia czytanie Twoich postów, a jednak nikt nie chce być źle zrozumiany, z powodu zbyt chaotycznych postów czyż nie? Mieszkaj sobie gdzie chcesz, zarabiaj ile chcesz, myśl co chcesz, ale nie prowokuj innych do bezsensownych dyskusji (to się tyczy również reszty zgromadzenia, których posty trzeba było wywalić). Masz 24h na poprawę postów tak, aby były czytelne i zrozumiałe oraz chociaż w minimalnym stopniu zgodne z zasadami pisowni j. polskiego. 2
Trzucha Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 2 godziny temu, Nezumi napisał: Temat wyczyszczony. Pan @skay77 proszony jest o poprawienie swoich postów, aby te były czytelne i zrozumiałe, wstawianie 3000 "spacji" oraz losowych słów strasznie utrudnia czytanie Twoich postów, a jednak nikt nie chce być źle zrozumiany, z powodu zbyt chaotycznych postów czyż nie? Mieszkaj sobie gdzie chcesz, zarabiaj ile chcesz, myśl co chcesz, ale nie prowokuj innych do bezsensownych dyskusji (to się tyczy również reszty zgromadzenia, których posty trzeba było wywalić). Masz 24h na poprawę postów tak, aby były czytelne i zrozumiałe oraz chociaż w minimalnym stopniu zgodne z zasadami pisowni j. polskiego. Dziękujemy. @skay77 raczej tego nie poprawi.
marcinj6 Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 Temat wyczyszczony. Pan @skay77 proszony jest o poprawienie swoich postów, aby te były czytelne i zrozumiałe, wstawianie 3000 "spacji" oraz losowych słów strasznie utrudnia czytanie Twoich postów, a jednak nikt nie chce być źle zrozumiany, z powodu zbyt chaotycznych postów czyż nie? Mieszkaj sobie gdzie chcesz, zarabiaj ile chcesz, myśl co chcesz, ale nie prowokuj innych do bezsensownych dyskusji (to się tyczy również reszty zgromadzenia, których posty trzeba było wywalić). Masz 24h na poprawę postów tak, aby były czytelne i zrozumiałe oraz chociaż w minimalnym stopniu zgodne z zasadami pisowni j. polskiego. Dzieki za szybka reakcje:) Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi