Skocz do zawartości

RN3 PRo moze juz nie tylko " buzdzetowiec"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam All    skoro jestem posiadaczem  RN3P  chcialbym sie Was spytac   czy juz   ten model dla was  jest nadal   telefonem   ktory laczy cechy  smatfona   flagowego   (jak roku temu nim byl (Mi4 ktorego oczywiscie cenie  )  czy nadal    dla ludzi ktorzy nigdy nawet nie  powachali nawet telefonu od Xiaomi   ( jest nadal  ciekawostka   ,wybrykiem natury  ,moda   na model ktory 3ba uzbroic  w dobra specyfikacje i o nim zapomniec) czy To juz jest   w pewnym stopniu     i w pewnym wymiarze   Wyzsza polke (porownujac  inne modele)

Opublikowano

Mówienie o telefonach Xiaomi że są wybrykiem czy ciekawostką powinny skutkować banem dla ludzi piszących takie bzdury. Telefon w relacji cena vs jakość wypada rewelacyjnie a Szajsung, ajfony czy inne HTC mogą się schować. Sam telefon jako taki aspiracje ma do górnego obszaru średniej półki.

Send from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Opublikowano

Niejasny ten Twój przekaz, przeczytałem kilka razy i nadal nie jestem pewien czy dobrze go odebrałem. Z tego co wiem to budżetowiec, a mimo to bije jakością i ceną na głowę telefony o podobnej specyfikacji dostępne w polskich sklepach. Nigdy nie miałem chińskiego telefonu, ale właśnie relacja cena/jakość mnie przekonała i wkrótce będę zamawiał. Community, w które się tutaj biernie wpasowałem również do tego dołożyło.

Wysłane z SGS3 przy użyciu Tapatalka.

Opublikowano

Prawda jest taka ,ze jesli chodzi o sprzęty mobilne to Chiny w kilka lat przrskoczyly Europę znacznie. Wystarczy wlasnie zobaczyc jak wyglądają i działają ich budzetowce. S w Europie dalej taki LG sprzedaje niby spredniopolkowego stylusa ze snapem410 za prawie tys zl. Albo sie reszta swiata obudzi,albo za kilka lat takich marek jak sony,htc czy lg wcale nie bedzie w swiecie mobilnym. Skoro mowa o rn3 pro... telefon za mniej niz tys zlotych, swietna wydajnosc, wykonanie i wsparcie. Gdyby bardziej znane marki oferowaly to samo za 200-400zl drozej... spoko. Ale tak naprawdę trzeba zaplacic praktycznie dwa razy tyle. Ta sama historia jest w sumie z rn2, ktore teraz mozna wyrwac poniżej 500zl. Brakuje mi w tych telefonach dobrych aparatow tylko, ale to tylko kwestia czasu

Wyslane z G7 przez Tapatalk

Opublikowano

nie chcialem pisac  o poprzednim telefonie   a tych co mnie krytykuja i co nawet nie umia wwpisac    w terminalu adb start US   (:   najpierw   to 3ba miec   3   telefony a potem sie wypowiadac    ,bo niektorzy sprowadzili jeden model z ch? i udaja Tu zawaanowanych (: zwolnic te osoby ktore nie umieja odpalic     adb start server     fastboot devices   ,tylko zasmiecaja forum    :grin:     nie umieja zrobic loga   majac    narzedzia adb   :grin:       najperw to   to  byc na linuksie       obeznac temat        skonpilowac kernel   a dopiero marudzic ze cos nie dziala          :grin:    

ideo-hybrid-intel-nvidia-bumblebee            2016.02.05               false            PCI
video-hybrid-intel-nvidia-340xx-bumblebee            2016.02.05               false            PCI
video-hybrid-intel-nouveau-bumblebee            2016.01.28                true            PCI
          video-nvidia            2016.01.06               false            PCI
    video-nvidia-340xx            2016.01.06               false            PCI
         video-nouveau            2016.01.28     

• Like 1
Opublikowano

Temat wyczyszczony. Pan @skay77 proszony jest o poprawienie swoich postów, aby te były czytelne i zrozumiałe, wstawianie 3000 "spacji" oraz losowych słów strasznie utrudnia czytanie Twoich postów, a jednak nikt nie chce być źle zrozumiany, z powodu zbyt chaotycznych postów czyż nie? Mieszkaj sobie gdzie chcesz, zarabiaj ile chcesz, myśl co chcesz, ale nie prowokuj innych do bezsensownych dyskusji (to się tyczy również reszty zgromadzenia, których posty trzeba było wywalić). Masz 24h na poprawę postów tak, aby były czytelne i zrozumiałe oraz chociaż w minimalnym stopniu zgodne z zasadami pisowni j. polskiego. 

• Like 2
Opublikowano
2 godziny temu, Nezumi napisał:

Temat wyczyszczony. Pan @skay77 proszony jest o poprawienie swoich postów, aby te były czytelne i zrozumiałe, wstawianie 3000 "spacji" oraz losowych słów strasznie utrudnia czytanie Twoich postów, a jednak nikt nie chce być źle zrozumiany, z powodu zbyt chaotycznych postów czyż nie? Mieszkaj sobie gdzie chcesz, zarabiaj ile chcesz, myśl co chcesz, ale nie prowokuj innych do bezsensownych dyskusji (to się tyczy również reszty zgromadzenia, których posty trzeba było wywalić). Masz 24h na poprawę postów tak, aby były czytelne i zrozumiałe oraz chociaż w minimalnym stopniu zgodne z zasadami pisowni j. polskiego. 

Dziękujemy. :) @skay77 raczej tego nie poprawi. :)

Opublikowano

Dzieki za szybka reakcje:)

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...