marcinj6 Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 Witam, mam problem z moim redmi note 3 pro mianowicie oryginalna apka pogody przestała działać.. I nie pokazuje mi pogody gdy wchodze w nią to przenosi mnie do wyboru lokalizacji ale gdy wpisuje ręcznie lokalizacje to pokazuje ze nie ma takiej lokalizacji a gdy daje locate to przenosi mnie do opcji lokalizacji i każe mi zmienić dostępność lokalizacji dla aplikacji ale nie ma tak aplikachi weather. Gdy wchodze w permission to apka pogody ma przyznany dostep do lokalizacji.. Mapy google dziala b. Dobrze i pokazuja mi dokladna lokalizacje. Ale inne apki ktore potrzebuja lokalizacji nie dzialaja.. Zainstalowalem fancy widget i tez nie pokazuje mi lokalizacji... Nawet z wlaczonym gpsem.. Widget muzyki tez sie zawiesza i nie pokazuje co aktualnie jest odtwarzane.. Mam wrazenie ze pochrzanilo sie to po aktualizacji do 7.1.18.0 Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka P.s brakuje mi w ogóle historii lokalizacji nie mam jej.. W mapach jak wejde w swoja os czasu to pokazuje mi ze do 05.03.16 sledzilo moja lokalizacje a od tamtego czasu nie mam nic.. Kurde cos mi sie chyba porabalo po tej aktualizacji:/ Nawet google now nie pokazuje mi zadnych info opartych na lokalizacji...
Trzucha Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 Spróbuj zainstalować/włączyć usługę lokalizacyjną Google. Możesz spróbować reinstalacji całego pakietu Google - instrukcja jest gdzieś na forum.
marcinj6 Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Opublikowano 11 Marca 2016 No właśnie tylko nie da się ot tak odinstalowac calego pakietu google.. Najlepiej chyba bylo by przeinstalowac caly system i wszystko od nowa wrzucic:/ tylko nie wiem czy jest możliwość zainstalowania od nowa romu 7.1.18.0 Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
marcinj6 Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Opublikowano 11 Marca 2016 No i usunalem aplikacje google i sklep play i teraz gdy odpalam google installer to wychodzi mi z tej apki i nie moge zainstalowac pakietu google... Pomozcie:) Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Jak zainstalowac od nowa miui 7.1.18.0 ? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
marcinj6 Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Opublikowano 11 Marca 2016 Udalo mi sie przeinstalowac caly pakiet google ale niestety nic nie moge zaktualizowac ani pobrac ze sklepu bo wyskakuje mi blad... Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Oki po przeinstalowaniu pakietu 10-ty raz w koncu dziala. Widget pogody tez zaczal dzialac ale mam nadzieje ze bedzie juz dobrze odswiezal lokalizacje.. Na lg g3s mialem ikone ustawien google a tutaj mi tego brakuje.. Tam bylo zarządzanie historia lokalizacji.
Rekomendowane odpowiedzi