Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam problem z ekranem w moim Xiaomi Mi4. Pojawiła się żółta plama (pasek) w lewym górnym rogu i dwie kropki jakby białe ledy w lewym dolnym rogu. 

Telefon zakupiłem na spemall.com 11.08.2014 - napisałem do nich w tej sprawie. Wysłałem zdjęcia problemu. Kazali zrobić upgrade softu, który oczywiście nic nie pomógł. Tak więc odpisali:

t seemd the screen has some problem .and can not be soved by firmware upgrading 
we suggest you return back for us to check or repair ?
as the phone has been used over 1 year ,so if the factory need to charge the repaire fee ,you need to afford it 
hope you can undersand that 

W załączniku dorzucam zdjęcia problemu. Mogę coś zrobić w tym temacie? Wysyłka do chin i tamtejsze koszta naprawy (widzę że nie chcą zrobić tego na gwarancji) zapewne przewyższą naprawę problemu na miejscu.

yellow splash.JPG

white dots.JPG

Edytowane przez Shaft
Opublikowano

Na gwarancji tego nie zrobią bo... gwarancja minęła. Możesz jedynie wysłać do serwisu i sam zapłacić za wymianę wyświetlacza, ale... czy to się opłaca? Nie lepiej z tym przesiedzieć, dozbierać kasy i ew. kupić Mi5, czy jakikolwiek inny nowy tel, jak ten się już posypie całkowicie? 

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...