Kutax Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 Witam. Jutro przychodzą do mnie 2 redmi note 3. Jeden dla mnie, drugi dla mamy. Zastanawiam się jaki system wgrać. Zależy mi na aktualizachach z poziomu telefonu. Dla mnie może być inny. bo angielski nie jest problemem, natomiast moja mama będzie potrzebowała język polski.
m4ci3k_sz Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 Wyboru to ty zbytnio nie masz, miuipolska Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
leonov Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 Jak kolega wyżej napisał , a dokładnie ten ROM jest dla was.
m4ci3k_sz Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 A czemu nie MIUI Stable 7.1.6.0? Bo stable to stary dev Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
darthnorbe Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 Co byś nie wybrał i tak jest lipa. Miui polska mam z poprzedniego tygodnia i już robiłem 3 restarty. MIUI chińskie miałem to mi nie działało połączenie danych. Jeszcze potestować bardziej muszę MIUI eu ale tam nie pamiętam jakie były problemy że przeszedłem na miui EU. Ogólnie skopali soft na ten telefon, na każdym romie bateria nie wytrzyma 2 dni przy takiej kolosalnej pojemności.
Rekomendowane odpowiedzi