Pawson Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 Witam, W trakcie włączania telefonu przypadkowo nie połączyłem się z wi-fi. Następnie wymaga ode mnie połączenia się z moim kontem miui, co jak wiadomo jest dla mnie niemożliwe z powodu braku łącza. Nie mogę nic zrobić, a jedyny komunikat jaki mam to 'this divice is lost...'', albo 'activate this device'. Jakieś porady jak sobie z tym poradzić?
Ovchie Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 Ale WiFi to jedno - a internet przez 3g? Na logikę powinno się połączyć z kontem... Ovchie
Pawson Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Opublikowano 9 Marca 2016 nie ma jak połączyć, bo wszystkie opcje są poblokowane. Jedyne co to mogę wpisywać hasło do konta.
Acid Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 Zrób wipe (factory reset). To usunie ten komunikat do momentu połączenia z siecią. Ale da ci czas na połączenie z WiFi. Swoją drogą wystarczy włożyć kartę sim. Internet jest od razu. Wysłano z Mi4c
mrosi Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi