marceleqs Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Witajcie. Czasami używam wielu kart Chrome, potem żeby się przełączać między nimi jest problem, bo wszystkie nazywają się "Chrome". Da się cokolwiek przestawić żeby zamiast nazwy przeglądarki podany był tytuł karty? Do pracy w kilku oknach a zatem przełączania się między nimi jest to problematyczne w tej chwili.
Acid Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Niestety to Google tak wymyśliło. Ładnie działa na ich Androidzie ale nie w MIUI. Możesz co najwyżej zrobić miniatury kart (gest zoomu) : Albo wyłączyć w ogóle te karty i przełączać się w aplikacji. Na szczęście Google dało opcję : Wysłano z Mi4c 1
marceleqs Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Opublikowano 6 Marca 2016 Wow uszczypnięciem ekranu rozwiązałem swój problem. Mi wystarczy podgląd, zwykle nie przełączaćm się miedzy podobnymi stronami. Dzięki!
mrosi Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi