Axles Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Witam, w jaki sposób pozbyć się niestworzonych słów, które jakimś sposobem zasiedliły się w moim miui, np. słowo całuski kiedyś zrobiłem błąd i napisałem (używam przesuwania) cakluski i teraz często powtarza ten błąd. Próbuję też pospolite słowo a tu mi jakieś miasto czy kij wie co Islawa. W moim prywatnym słowniku nie zapisują się te słowa, mam tam raptem dwa.
ZduneX25 Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 No to w jej ustawieniach masz słownik użytkownika i możesz usunąć blednę pozycje.
Axles Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Opublikowano 13 Marca 2016 Jeśli chodzi ci o słownik osobisty to pisałem o tym, że mam tam raptem 2 słowa i całkiem inne.
Axles Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Opublikowano 18 Marca 2016 Mam to. Okazuje się, że podczas pisania trzeba w liście proponowanych słów tapnąć i przytrzymać dane słowo i tam będzie usunięcia ze słownika. O tyle dziwne, że sam słownik w telefonie nie zawiera tego słowa więc nie mam pojęcia do teraz gdzie to się zapisuje.
ZduneX25 Opublikowano 18 Marca 2016 Opublikowano 18 Marca 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi