Paulus Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Witam, Prośbą o pomoc, mam Mi4 z cancro. Postanowiłem przejść na androida 6. Postępując zgodnie z instrukcja zaktualizowalem miui do 5.12.17. Niestety po ponownym uruchomieniu włączyło się Recovery i obecnie cally czas wyskakuje komunikat " niestety proces com.android został zatrzymany". Co mogę zrobić w takiej sytuacji?
mrosi Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 11 godzin temu, Paulus napisał: Witam, Prośbą o pomoc, mam Mi4 z cancro. Postanowiłem przejść na androida 6. Postępując zgodnie z instrukcja zaktualizowalem miui do 5.12.17. Niestety po ponownym uruchomieniu włączyło się Recovery i obecnie cally czas wyskakuje komunikat " niestety proces com.android został zatrzymany". Co mogę zrobić w takiej sytuacji? Wejdź w Recovery w sekcję "Wipe" i wybierz "Wipe cache" - jeśli chcesz zachować dane, o ile coś miałeś w telefonie. Jeśli nie, to wybierz "Wipe all data". To zresetuje telefon do ustawień fabrycznych, czyszcząc wszystko. Potrwa to chwilę, bo to tak jak stawianie systemu od nowa, ale problemy powinny ustąpić.
ZduneX25 Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Rekomendowane odpowiedzi