Nie wiem, czy to dobry dział, jeśli nie, to proszę kogoś o przeniesienie.
Nie chcę nic uceglić, więc proszę o poradę. Dawno temu, używając MIUI jeszcze na HTC, założyłam sobie - nie wiadomo po co w sumie - konto Mi. W tej chwili czekam na przyjazd Mi4c i w międzyczasie spróbowałam sobie na nie wejść (przez stronę i.mi.com) - i ku mojemu szczeremu zdumieniu okazało się, że pamiętam hasło I teraz pytanie - czy to konto jest jakoś przypisane do tamtego modelu telefonu (już świętej pamięci), czy mogę się na nie zalogować na tym nowym, który nadciąga? Bo coś tu czytałam o jakimś przypisywaniu, używaniu nieaktywnych kont itp., więc może ktoś obeznany z tematem mnie obezna? Dzięki
Pytanie
magyarek
Nie wiem, czy to dobry dział, jeśli nie, to proszę kogoś o przeniesienie.
Nie chcę nic uceglić, więc proszę o poradę. Dawno temu, używając MIUI jeszcze na HTC, założyłam sobie - nie wiadomo po co w sumie - konto Mi. W tej chwili czekam na przyjazd Mi4c i w międzyczasie spróbowałam sobie na nie wejść (przez stronę i.mi.com) - i ku mojemu szczeremu zdumieniu okazało się, że pamiętam hasło
I teraz pytanie - czy to konto jest jakoś przypisane do tamtego modelu telefonu (już świętej pamięci), czy mogę się na nie zalogować na tym nowym, który nadciąga? Bo coś tu czytałam o jakimś przypisywaniu, używaniu nieaktywnych kont itp., więc może ktoś obeznany z tematem mnie obezna? Dzięki 
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi