DanxSG Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Witajcie, mam pewnie pytanie a zarazem problem. Wyciszyłem telefon (wszystkie opcje na 0%) a gdy robię zdjęcie w aplikacji Whatsapp (aparat wbudowany w tą aplikacje) to dalej jest dźwięk migawki. Wyłączyłem też migawkę w aplikacji aparat (oryginalnym od miui) - myślałem że to coś da, ale niestety nie. Spotkał się ktoś z tym? Jeżeli zna ktoś rozwiązanie proszę o napisanie Pozdrawiam
tpawel Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Heh na huaweiowym emui tez tak mam wiec stawiam ze to wina apki Wyslane z G7 przez Tapatalk
Matixx Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Ja spotkałem się z tym ale ne podczas robienia zdjęcia lecz podczas nagrywania filmu. Spotkałem się z tym pierwszy raz w aplikacji Snapchat. Ale mimo wyciszonego telefonu dźwięk był w KAŻDEJ testowanej przeze mnie aplikacji do kręcenia filmów oprócz systemowej. Jedyne rozwiązanie jakie znalazłem to usunąć te dźwięki z systemu za pomocą np. Root Explorera. Ich lokalizacja to: System -> media -> audio -> ui
Rekomendowane odpowiedzi