Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce poznac opinie posiadaczy tej ladowarki czy Jest ona bezpieczna bo chcialbym ja zakupic do redmi note 3 pro  jest ona o identycsnych parametrach co orginalna xiaomi 

IMG_20160301_153731_HDR.jpg

IMG_20160301_153757_HDR.jpg

Opublikowano

Mi się posypała oryginalna od xiaomi (MI3), zakupiłem nillkin i jestem zadowolony, aczkolwiek czasami osobiście brakuje drugiego wyjścia, żeby w tym samym czasie naładować dwa urządzenia.

MI3W

Opublikowano

Pytasz, czy w Twojej opinii będzie lepsza?! ta z ikei jest w miarę, cudo to to nie jest ale powinna działać dobrze. Dobrym wyborem jest blitzwolf bw-s2qc, dwa gniazdka w tym jedno obsługujące QC2.0.

Opublikowano
6 godzin temu, Filo301 napisał:

Dobrym wyborem jest blitzwolf bw-s2qc, dwa gniazdka w tym jedno obsługujące QC2.0.

a gdzie ją niby można kupić?

Opublikowano

Ta z ikei spokojnie daje radę i nawet się nie nagrzewa przy ładowaniu dwóch urządzeń jednocześnie. W tej cenie i możliwościach nie ma co kombinować.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Procek tak, ale nie Soft. Podobno jest to licencja płatna dodatkowo i producent jej nie wykupił. Obsługuje tylko qc1.

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

To lipa straszna, słyszałem coś że ma co najmniej qc 2.0 i takim xiaomi się chwali, ale jakby tylko qc 1.0 to trochę porażka......

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...