raczek84 Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Witam. Od dzisiaj jestem szczęśliwym posiadaczem mi4. Nie posiadam słuchawek xiaomi a jakieś zwykle słuchawki philips kupione kiedyś w Biedronce (nie do Kanałowe) generalnie jest spoko ale przy max głośności jest masakra, i tak się zastanawiam czy to kwestia słuchawek czy samej słuchawki. Test na aplikacji tidal Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka
maxraf21 Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Na sluchawkach Akg Y40 czy na Philipsach takich za 50 zł nausznych też z biedronki dzwiek powyżej 80% jest tragiczny. Na moim starym Htc One dzwiek był super. Mi4 trochę mnie zawiodło.
raczek84 Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Opublikowano 1 Marca 2016 Czyli wszystko przez słuchawki? Generalnie nie ma co płakać słuchawka ma wydajność konkurencji która jest 3x droższa więc spoko można niektóre życzy wybaczyć. Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka
maxraf21 Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Powiedział bym że raczej to wina telefonu.
Nezumi Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Na androidzie 6.0 nie ma już Viper'a, więc jakość dźwięku uległa znacznemu... pogorszeniu... Trzeba kombinować z ustawieniami słuchawek, dla 1 lepiej będzie działać ustawienie pod v3, dla innych zwykłe doki, dla jeszcze innych v2.
wojtasemaj Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 A może ktoś z Was bawił się Dolby ATMOS ? Wysoko oceniana apka/mod czy jak to nazwać
raczek84 Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Opublikowano 2 Marca 2016 Rozumiem że kwestia jakości dźwięku na słuchawkach jest problemem programistycznym który w xiaomi mogą poprawić? Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 14 godzin temu, raczek84 napisał: Rozumiem że kwestia jakości dźwięku na słuchawkach jest problemem programistycznym który w xiaomi mogą poprawić? Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka Kwestia Androida 6.0 i tak, mogą to poprawić, kiedy? Nikt nie wie.
Rekomendowane odpowiedzi