Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja używam czegoś takiego:

http://www.nokaut.pl/uchwyty-samochodowe/uchwyt-do-samochodu-bestmount-advanced-na-przednia-szybe-na-aligator-r10-extremo.html

Przez trzy miesiące ani razu się nie odkleiło od szyby, telefon trzyma się bez problemu i jest dostęp do wszystkich przycisków/portów. Wadą jest to, że telefon jest blisko szyby i ciężej sięgnąć i trochę drży na dziurach ale może z każdym tak jest. Generalnie polecam. Kupiłem w norauto za ok 23zł

Opublikowano
Tylko oryginalny uchwyt samsunga  

Do jakiego modelu ten samsunga? Ja mam taki do galaxy 2 ale on jest wykrojony na miarę wiec nie pasuje do niczego innego.

Wysłane z mojego Mi-4c

Opublikowano (edytowane)

EE-V200 swego czasu na xkom kupiony za 39zl ;)

Pasuje do smartfonów 4" - 5,7" także bardzo uniwersalny.

From Xiaomi Mi4c Prime sent by Tapatalk

Edytowane przez Gravis
Opublikowano

Ja kupiłem na promocji na jd.com jakos made in China tylko dla tego że z kuponem mnie wyszło całe 5 centów i szczerze to powiem że nie mogę na niego narzekać. Zakładany na kratkę od wentylacji. Ładnie trzyma telefon, dostęp do wszystkiego a tak genialnego sposobu montowania jeszcze nie widziałem. Na pleckach jest przycisk, jak kładę telefon automatycznie ten przycisk się wciska, zwalnia blokadę i boczne łapki zatrzaskują telefon. Genialne w swojej prostocie. Jak będę na pc to rzucę linkiem bo jak na chiński bubel to nie można się do niczego przyczepić.

Sent from my MI 3W using Tapatalk

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jakby ktoś szukał to polecam uchwyt magnetyczny Aukey. Sam taki mam od niedawna i super się sprawuje a kosztuje tyle co nic. Magnes trzyma bardzo mocno. Nie zakłóca GPS ani internetu. Metalową płytkę z zestawu trzymam pod etui Nillkin Frosted. http://www.aliexpress.com/item/AUKEY-360-Degree-Universal-Car-Holder-Magnetic-Air-Vent-Mount-Smartphone-Dock-Mobile-Phone-Holder-for/32580819279.html?ws_ab_test=searchweb201556_9,searchweb201602_1_10017_10034_10021_507_10022_10032_10020_10009_10008_10018_10019,searchweb201603_1&btsid=173ce279-16eb-4cb8-934b-09b9ff52ce3e

Opublikowano

Fajne te magnesy, ale mnie by jednak przeszkadzało, jakby telefon był na wentylatorze. Ja potrzebuję go widzieć nie odrywając wzroku od drogi, a jak jest na wysięgniku przyklejonym do szyby, to mam go na linii wzroku dokładnie... Lekkie zerknięcie bez ruszania głową i już wszystko widać, a tak to jednak trzeba głowę obracać i oczy spuszczać... ;)

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...