Search the Community

Showing results for tags 'prąd'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Dział główny
    • Ogłoszenia
    • Tutoriale
    • Regulamin
    • Aktualności
    • Recenzje
  • MIUI
    • Aktualizacje MIUI
    • Korzystanie
    • Dyskusje o aplikacjach
    • Modyfikacje techniczne
    • Modyfikacje wizualne
    • Fotografia
    • Bugi
  • Urządzenia Xiaomi
    • Mi 9T Pro / Redmi K20 Pro
    • Mi 9T / Redmi K20
    • Mi 9
    • Mi 9 Lite / Mi CC 9
    • Mi 9 SE
    • Mi 8
    • Mi 8 Pro
    • Mi 8 EE
    • Mi 8 Lite
    • Mi 8 SE
    • Mi Mix 3
    • Mi Mix 2S
    • Mi Mix 2
    • Mi 6X
    • Mi 6
    • Mi Note 10
    • Mi Note 3
    • Mi Note 2
    • Mi Max 3
    • Mi A3
    • Mi A2
    • Mi A1
    • POCOPHONE F1
    • Redmi 7
    • Redmi 7A
    • Redmi 6 Pro
    • Redmi 6
    • Redmi 6A
    • Redmi Note 8 Pro
    • Redmi Note 8 / 8T
    • Redmi Note 7/Pro
    • Redmi Note 6 Pro
    • Redmi Note 5 Pro
    • MiPad 4
    • Z zakończonym wsparciem
    • Mi Band
    • Zegarek Amazfit
    • Hulajnoga Mijia M365
    • Odkurzacze autonomiczne Mi Robot
    • Kamera MiJia 360° Home Security i inne
    • Akcesoria Smart Home
    • Mi Air Purifier 2
    • Mi Laptop
    • Mi Router
    • Mi Box
    • Pozostałe urządzenia Xiaomi
    • Akcesoria uniwersalne
  • Zakupy i serwis Xiaomi
  • Smartfony innych producentów
  • Systemy mobilne
  • Technologie
  • Pozostałe
  • Strona i forum MIUIPolska.pl

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Lokalizacja


Zainteresowania


Smartfon

Found 1 result

  1. Pomóżcie bo już nie wiem co robić, jakiś czas temu telefon zaczął bardzo wolno ładować, aplikacja ampere pokazywała że ładuje z prędkością mniej więcej 380 mah, na drugi dzień gdy już myślałem że problem ustąpił, znowu tak sie stało, pozniej trochę rzadziej ale jednak, teraz znowu dość często, czasem ladowal normalnie szybko a czasem bardzo wolno właśnie, teraz np go wyłączyłem żeby zobaczyć jak będzie ladowal, może to przypadek ale na wyłączonym procenty zaczęły iść szybko, włączyłem, ampere pokazało około 1000mah, już szybciej ale nadal wolniej, odłączyłem kabel, podłączyłem i już 1500 mah.... Miał ktoś taki problem? Co to może być? Samo z siebie nagle popsuło się gniazdo? Płyta główna? Wina softu? Chyba raczej nie, mam global i robię aktualizacje. Brudne wejście czy jeszcze coś innego? Byłbym wdzięczny za jakieś rady i pomoc, bo z telefonu jestem bardzo zadowolony a tu takie coś