Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'miuieu'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Dział główny
    • Aktualności
    • Aktualizacje MIUI
    • Korzystanie
    • Bugi w ROMach MIUIPolska/Xiaomi.eu
    • Tutoriale
  • MIUI
    • Dyskusje o aplikacjach
    • Modyfikacje techniczne
    • Modyfikacje wizualne
    • Recenzje
  • Telefony Xiaomi
    • Xiaomi 12 PRO
    • Xiaomi 12 / 12X
    • Xiaomi Mix 4
    • Xiaomi 11T / PRO
    • Mi 11i / Redmi K40 Pro+
    • Mi 11 / PRO / ULTRA
    • Mi 11 Lite / Xiaomi 11 Lite NE / Xiaomi CIVI
    • Mi 10T / Redmi K30S Ultra
    • Mi 10 / Mi 10 PRO
    • Mi 10 Lite ZOOM
    • Redmi K50G / POCO F4 GT
    • Redmi K40S / POCO F4
    • Redmi K30 / K30 5G
    • Mi 9T Pro / Redmi K20 Pro
    • Mi 9T / Redmi K20
    • Mi 9
    • Mi 9 Lite / Mi CC 9
    • Mi 9 SE
    • Mi Note 10 / Mi Note 10 LITE
    • POCO i Mi A1/2/3
    • Redmi Note
    • Redmi
    • Z zakończonym wsparciem
  • Urządzenia Xiaomi
  • Zakupy i serwis Xiaomi
  • Systemy mobilne i PC
  • Pozostałe
  • Strona i forum MIUIPolska.pl

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Lokalizacja


Zainteresowania


Smartfon

Found 1 result

  1. Witam Mam problem ze swoim xiaomi mi6 z miui eu. Niedawno rozładowałem telefon do zera przez zepsuty kabel (nagrzewał się) podłączyłem, czytałem, że mimo to u innych łąduje u mnie nie było żadnego efektu. Teraz mam już nowy kabel, ale telefon nie uruchamia się miga tylko dioda i na ekranie jest bateria z migającym piorunem po kilkunastu sekundach wyświetlacz się wygasza, a dioda nadal miga pod podłączoną ładowarką. Telefon podłączyłem pod laptop i w trybie edl za pomocą Mi Flash wgrałem nowy room dwókrotnie, na początku za pomocy opcji "clean all and lock" niestety efekt był ten sam pomimo że mi flash wgrał system poprawnie, następnie użyłem opcji "clean all" i nadal dioda migała a system nie uruchamiał się. Dodam jeszcze że telefon był podłączony wcześniej pod ładowarką przez 12 godzin, która ma 2 ampery to również nic nie dało. Znacie może jakiś sposób by go uruchomić? Płyta główna chyba nie padła bo dwókrotnie pomyślnie wgrałem room.
×
×
  • Create New...