Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'lite mode'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Dział główny
    • Aktualności
    • Aktualizacje MIUI
    • Korzystanie
    • Bugi w ROMach MIUIPolska/Xiaomi.eu
    • Tutoriale
  • MIUI
    • Dyskusje o aplikacjach
    • Modyfikacje techniczne
    • Modyfikacje wizualne
    • Recenzje
    • Fotografia
  • Telefony Xiaomi
    • Mi 11i / Redmi K40 Pro+
    • Mi 11 / PRO / ULTRA
    • Mi 11 Lite
    • Mi 10T / Redmi K30S Ultra
    • Mi 10 / Mi 10 PRO
    • Mi 10 Lite ZOOM
    • Redmi K30 / K30 5G
    • Mi 9T Pro / Redmi K20 Pro
    • Mi 9T / Redmi K20
    • Mi 9
    • Mi 9 Lite / Mi CC 9
    • Mi 9 SE
    • Mi Note 10 / Mi Note 10 LITE
    • POCO i Mi A1/2/3
    • Redmi Note
    • Redmi
    • Z zakończonym wsparciem
  • Urządzenia Xiaomi
  • Zakupy i serwis Xiaomi
  • 70mai
  • Systemy mobilne
  • Technologie
  • Pozostałe
  • Strona i forum MIUIPolska.pl

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Lokalizacja


Zainteresowania


Smartfon

Found 2 results

  1. Mam problem z lite mode w redmi2, wlaczylem ten tryb i mam teraz czarny ekran z logiem w srodku a na dole maly napis android z kropkami, ktore pokazuja jakby sie cos wgrywalo, kompletnie poza tym nic sie nie dzieje czytalem rozne watki na tym forum ale nie rozwiazuja tego problemu bo kazdy byl w stanie wejsc w fastboot i recovery a ja nie widze telefonu po podlaczeniu do kompa lub jesli pojawia sie ikona z telefonem to po otwarciu folder jest pusty, moze mi doradzicie krok po kroku jak znowu to uruchomic? masakra jakas z tym trybem
  2. Witam, to mój pierwszy post i zwracam się do Was o pomoc. Od kilku dni posiadam Redmi Note 2 i "bawiąc" się ustawieniami sprawdziłem tryb "Lite mode" - efektem czego po ponownym uruchomieniu telefon nie uruchomił się, ładuje cały czas jakby miał zamiar, ale nic z tego. Szukałem postów z podpowiedziami, ale poza jednym, który został zamknięty odpowiedzi nie znalazłęm (http://miuipolska.pl/forum/topic/6164-brak-systemowego-launchera-miui/#comment-75399) - a odpowiedź, która tam została udzielona jest dla mnie nie zrozumiałą tak samo jak Turtorial instalacji polskiej wersji http://miuipolska.pl/i
×
×
  • Create New...