Dyskusja ogólna
11 tematów w tym forum
-
- 8 obserwujących
- 82 odpowiedzi
- 10,1 tys. wyświetleń
Wątek ogólny poświęcony smartfonom Redmi Note 14 Pro (z 5G i bez) i Pro+. Można zadawać tu pytania, które niekoniecznie potrzebują swojego osobnego wątku.
Ostatnia odpowiedź: Kacper Skrzypek, 5 Marca -
-
- 4 odpowiedzi
- 661 wyświetleń
Wątek ogólny poświęcony smartfonom Redmi Note 14 i Redmi Note 14 5G. Można zadawać tu pytania, które niekoniecznie potrzebują swojego osobnego wątku.
Ostatnia odpowiedź: Kacper Skrzypek, 20 Kwietnia 2025 -
- 3 odpowiedzi
- 546 wyświetleń
Witajcie, Orientuje się ktoś czy istnieje oficjalny lub nieoficjalny TWRP, OrangeFox lub inne Custom Recovery dla Redmi Note 14 5G? Szukam wszędzie i nie mogę znaleźć.
-
Tajemniczy plik
przez Kamilpluto- 1 obserwujący
- 1 odpowiedź
- 220 wyświetleń
Witam. Ostatnio przeglądając telefon natknąłem się na coś takiego. Może mi ktoś pomóc powiedzieć co to jest?
Ostatnia odpowiedź: Kacper Skrzypek, 17 Grudnia 2025 -
Gesty i klawiatura
przez l_Magnus_l- 1 obserwujący
- 1 odpowiedź
- 97 wyświetleń
Witam po przełączeniu na gesty w klawiaturze jest taki trójkącik na dole czy da się go jakoś wyłączyć ?
Ostatnia odpowiedź: Kacper Skrzypek, 18 Listopada 2025 -
- 2 odpowiedzi
- 255 wyświetleń
Dzień dobry. Kupiłem Redmi Note 14 Pro i chciałem zainstalować eSima ale nie ma widocznego kafelka "Zarządzaj eSim". W telefonie żony Note 14 Pro 5G zrobiłem to bez problemu a tu takie coś. Czy ktoś ma jakiś pomysł bo za kilka dni wyjeżdżam i eSim będzie przydatny.
Ostatnia odpowiedź: Bartosz Jendrulok, 6 Lipca 2025 -
- 1 obserwujący
- 2 odpowiedzi
- 282 wyświetleń
Witam ! Jestem nowy i pozdrawiam wszystkich forumowiczów Chciałem się zapytać bo mam jeszcze małą wiedze. Czy można wgrać nagrywanie rozmów w Smartfon XIAOMI Redmi Note 14 8/256GB 6.67 który niedawno kupiłem w sieci Orange. Dzięki za info!
Ostatnia odpowiedź: jodras, 24 Czerwca 2025 -
- 1 obserwujący
- 3 odpowiedzi
- 795 wyświetleń
Witam. Może jest ktoś kto użytkował obydwa smartfony i doradzi czy warto dopłacić do wyższej wersji 500 zl? Czy różnica między nimi jest tego warta?
Ostatnia odpowiedź: Master, 24 Maja 2025 -
- 15 odpowiedzi
- 829 wyświetleń
W RTV Euro AGD, Mediaexpert itp. ten telefon jest wszędzie po około 2200 zł (teraz w promocji po 2000 zł), ale w niektórych sklepach jak Sferis, Deluxury i na Allegro jest po około 1600 zł. Gdzie jest haczyk?
Ostatnia odpowiedź: marcin_poco, 4 Kwietnia 2025 -
- 2 obserwujących
- 9 odpowiedzi
- 930 wyświetleń
Witam czy jak zmienię softu z eea na eu to zbrikuje telefon czy bez problemu mogę ?
Ostatnia odpowiedź: Master, 4 Lutego 2025 -
- 3 odpowiedzi
- 439 wyświetleń
Cześć, czy kupując Redmi Note 13 lub 14 (gdy już będzie dostępny) z Aliexpress będzie on działał w Polsce tak jak kupiony tutaj (np. częstotliwości LTE)? Czy trzeba będzie wgrać jakiś inny ROM? Kupowałem już tak kiedyś starszego Redmi, ale nie pamiętam z jakim softem przyszedł i czy coś wgrywałem czy nie.
Ostatnia odpowiedź: Kacper Skrzypek, 23 Listopada 2024