Mi Band 8
27 tematów w tym forum
-
- 0 odpowiedzi
- 1,5 tys. wyświetleń
Witam zakupiłem opaskę xiaomi mi band 8 po uruchominiu zaczołem tworzyć konto na aplikacji Mi Fitness Po wpisaniu danych i hasła dostałem kod weryfikacyjny na maila i jest takie problem ze nie mogę go wpaść w pole gdze się wpisuje kod bo mi kawiatura nie wyświetla się i przez to teraz już nie mogę dostać kodu weryfikacyjenego Czy ktoś miał coś takiego i jak to rozwiązać
Ostatnia odpowiedź: Whili, 29 Listopada 2023 -
-
- 2 odpowiedzi
- 1,6 tys. wyświetleń
Dzień dobry, kupiłem Xiaomi smart band 8 pro w stacjonarnym sklepie w Shenzen. Kiedy wróciłem do Polski wszystko było w porządku pozatym że aplikacja mi fitness nie wyszukuje opaski przez co nie mogę się podłączyć w regionie Polskim tylko Chińskim, dodatkowo nie mogę podłączyć swojej karty płatniczej ponieważ nie ma takiej opcji aby dokonywać płatności NFC czymś innym niż wechat i bodajże alipay. W dniu kiedy zmieniła się strefa czasowa, w zegarku zmieniła się wyświetlana godzina o godzinę do przodu czasu polskiego i nie mogę znaleźć opcji gdzie mógłbym to zmienić. Czy owa opaska dostanie aktualizację dzięki której będę mógł dodać opaskę w mi fitness w regionie Polskim?
Ostatnia odpowiedź: Benok55, 7 Listopada 2023