Waga Mi Scale
6 topics in this forum
-
- 2 replies
- 73 views
Czy da się połączyć wagę Mi Scale Composition 2 z apką Zepp? Z Zepp Life się łączy, ale w Zepp tak jakby w ogóle jej nie widzi (z Zepp Life wagą usunięta). Jakiś pomysł?
Last reply by szamanek, -
-
- 4 replies
- 2.9k views
Witam, dziś zakupiłem nową wagę Mi Scale 2. Po kilku pomiarach waga z niewiadomych przyczyn rozpoczyna pomiar od 1,20kg. Nawet po jej ponownym włączeniu. Mi Scale 2 stawiam na równej płaszczyźnie. Dopiero wyjęcie baterii pozwala na pomiar od 0 kg. Tak wiem, mógłbym odejmować sobie te 1,2kg, ale nie po to kupowałem wagę, aby bawić się w tego typu rzeczy. Przyznam, że jest to irytujące. Czy ktoś z Was miał podobny problem? Czy wiecie jak to naprawić?
Last reply by Netoper, -
- 0 replies
- 142 views
Witam od jakiegoś czasu mam problem z waga, cały czas pokazują jedną i tą samą wagę. Próbowałem wyjąć i włożyć baterie znowu i pierwsze ważenie wydaje mi się że jest poprawne ale kolejne już ma taką samą wartość jak przed wyciągnięciem baterii. Próbowałem też rozłączyć i podłączyć wagę ponownie w aplikacji. Ma ktoś jakiś pomysł jak to rozwiązać ?
Last reply by Buczo90, -
- 3 replies
- 2.6k views
Cześć, czy ma ktoś podobny problem z zawyżaniem wagi? Szkoda że w apce nie da się zrobić automatycznej ręcznie korekty. Żona wnerwiona i chce żebym ją oddał przy 20 kg zawyża 150g, przy 60 kg zawyża 300g, przy 70 kg zawyża 500g, przy 110 kg zawyża 600g pozdr tommyl
Last reply by gruniu, -
- 1 follower
- 2 replies
- 2.3k views
Jak w temacie, mam mi band 6 i wagę Scale 2. Do tego aplikacja mi fit. Za każdym razem nie mam pomiaru analizy skladu ciała. Ktoś wie jak to ogarnąć?
Last reply by ZduneX25, -
- 1 reply
- 1.9k views
Hej, od około 2 tygodni waga przestała podczas pomiarów podawać aktualnego poziomu białka podaje za każdym razem identyczną minimalną wartość 5%. Innemu użytkownikowi w domu podaje identycznie. Coś ewidentnie nie działa inne parametry mierzy poprawnie.Czy ktoś ma podobnie jakieś rady?
Last reply by Diamandaxd,