xWilczeK Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 Witam. Od wczoraj w moim telefonie nie reaguje przycisk home i nie mogę napisać wiadomości. Wygląda to tak jak by niektóre części z dołu ekranu nie reagowały. Wie ktoś co może byc przyczyną ? Jakieś rozwiązanie ?
ddr Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 Niektóre części? Odpal menu testowe *#*#miui#*#* i wybierz test dotyku. Pomaluj ekran na dole i zapisz zrzut ekranu, następnie tu wrzuć.
xWilczeK Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Opublikowano 29 Lutego 2016 Jak włączyć to menu testowe? Przywróciłem telefon do ustawień fabrycznych podziałał jeden dzień i po nocy znowu to samo! Nie działają niektóre cześci dolnego ekranu i przycisk home. Ponawiam pytanie - jak włączyć menu testowe? Dobrze juz wiem jak włączyć to menu testowe tylko problem z tym, że nie mogę zrobić tego testu bo wszystkie przyciski które mam nacisnąć w trakcie testu są na dole no i nie działają.
ddr Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 To podepnij myszkę i wybierz test. Interesuje mnie dokładnie obszar bo napisałeś "niektóre części z dołu ekranu nie reagowały", a powinien cały dół być niesprawny.
sylwek Opublikowano 21 Września 2016 Opublikowano 21 Września 2016 Dnia 29.02.2016 o 20:53, ddr napisał: To podepnij myszkę i wybierz test. Interesuje mnie dokładnie obszar bo napisałeś "niektóre części z dołu ekranu nie reagowały", a powinien cały dół być niesprawny. witam dołączę do tematu u mnie dzieje sie tak samo jak opisywał xWilczeK a wiec wyglada to tak nie dziala jeszcze przycisk home i opcje
Rekomendowane odpowiedzi