Paciula Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 Witam, Jako że dostałem dziś nową zabawkę jaką jest RN2 i wszystko fajnie pięknie nakładka polska jest, wszystko chodzi fajnie, ogólnie trzeba się przyzwyczaić do nakładki, ale nie mogę nigdzie znaleźć ikon aplikacji, jak przez przypadek z przyzwyczajenie robiłem porządek na pulpicie zapomniałem że nie ma tutaj typowego menu aplikacji, da radę jakoś przywrócić ikonę aplikacji inaczej niż odinstalowanie i zainstalowanie ponowne aplikacji?? Na forum też nie mogłem znaleźć takiego tematu.
miroz81 Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 Ale co konkretnie zrobiłeś? Nie da się usunąć samej ikony aplikacji z pulpitu. Mogłeś ja albo przenieść do jakiegoś folderu albo odinstalować. Jeśli to drugie to odpowiedź jest chyba prosta? Nie znajdziesz ikony aplikacji która usunąłeś z telefonu Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Paciula Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Opublikowano 26 Lutego 2016 Zaznaczyłem aplikację i przesunąłem ją do góry w kosz. Tzn że ona się tam odinstalowuje automatycznie?
zielonyBB Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 Tak Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka
Paciula Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Opublikowano 26 Lutego 2016 A co z aplikacjami tak jakby systemowymi, które były zainstalowane można je przywracać z poziomu sklepu google? Czy nie da się ich usuwać?
zielonyBB Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 Systemowych nie usuniesz, a już na pewno nie tak po prostu przez wrzut do kosza. Są wbudowane w ROM. Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka
Addamas Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 Możesz je co najwyżej wyłączyć i wtedy ukryje się ikona a aplikacja nie będzie działać. Przez okno ostatnich aplikacji, tam przytrzymujesz X i wchodzisz we Wszystkie, a tam w konkretną systemowa i tam klikasz wyłącz jeżeli nie jest na szaro. Jeżeli jest, to apka jest nie do ruszenia. Xiaomi Mi2S with sMIUI
Rekomendowane odpowiedzi