Driveskull Opublikowano 23 Lutego 2016 Opublikowano 23 Lutego 2016 Nie dawno kurier przywitał nas dwoma bardzo miłymi przesyłkami. Jeden z pierwszych w Polsce Xiaomi Redmi Note 3 Pro i Huawei Honor 5x. Postanowiliśmy zrobić mały test obydwu telefonów. Mam nadzieje, że się Wam spodoba 2
mrosi Opublikowano 23 Lutego 2016 Opublikowano 23 Lutego 2016 15 minut temu, Driveskull napisał: Nie dawno kurier przywitał nas dwoma bardzo miłymi przesyłkami. Jeden z pierwszych w Polsce Xiaomi Redmi Note 3 Pro i Huawei Honor 5x. Postanowiliśmy zrobić mały test obydwu telefonów. Mam nadzieje, że się Wam spodoba Me want taki rysunek.... Poza tym, błędy w wymawianiu: MIUI - "mjuaj" Xiaomi - "Sziajomi"
Driveskull Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Opublikowano 23 Lutego 2016 14 minutes ago, mrosi said: Me want taki rysunek.... Poza tym, błędy w wymawianiu: MIUI - "mjuaj" Xiaomi - "Sziajomi" Dzięki za doinformowanie Właśnie specjalnie do każdego odcinka na kanale robimy różne prace Dostaliśmy telefony więc też stworzyliśmy coś ,,słuchawkowego" 1
mrosi Opublikowano 23 Lutego 2016 Opublikowano 23 Lutego 2016 Rysunki - klasa. Sprzedajecie te cudka?
Driveskull Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Opublikowano 23 Lutego 2016 Just now, mrosi said: Rysunki - klasa. Sprzedajecie te cudka? Tak Specjalizujemy się w tradycyjnym game arcie na tym się głównie znamy ( od pewnego czasu też robimy projekty tatuażów) . Dlatego taki test był wyjątkowo ciekawym doświadczeniem 1
MD13 Opublikowano 23 Lutego 2016 Opublikowano 23 Lutego 2016 Rysunki rewelacja. Normalnie koszulka z takim ryskiem - cacuszko Wysłane z mojego HM NOTE 1LTE przy użyciu Tapatalka
Driveskull Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Opublikowano 23 Lutego 2016 45 minutes ago, MD13 said: Rysunki rewelacja. Normalnie koszulka z takim ryskiem - cacuszko Wysłane z mojego HM NOTE 1LTE przy użyciu Tapatalka Dobry pomysł Tylko nie wiem, czy nasze rysunki nie wyglądałyby jak naklejka na koszulce. 1
Rekomendowane odpowiedzi