Skocz do zawartości

wgranie aparatu, dzwonek sms, wyciszenie przez odwracanie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zakupiłem ostatnio redmi note 3 wersja 3gb ram i chciałbym coś zmienić i dowiedzieć sie:.

1. czy jest możliwość instalacji innego aparatu? chcialbym aparat od samsunga galaxy s5. juz go ściągnełem lecz niestety nie chce sie zainstalować.

2. czy można ustawić dźwięk sms dla każdego z osób inny? dźwięk telefonu można to wiem ale sms nie bardzo. w innych tel z androidem była taka możliwość

3. zaznaczam funkcje wycisz poprzez odwrócenie lecz ta funkcja nie działa nie wiem dlaczego

jedyna rzecza jaką zrobiłem w tel to opcja z pływającymi oknami- tu z forum bo nie wyświetlamy sie kółka z osobami z którymi piszę z messengera.

jeżeli założyłem temat w złym miejscu proszę o poprawne przeniesienie. z góry dzięki za odpowiedź

wersja android 5.0.2 lrx22g

wersja miu miu 7 xiaomi.eu 6.1.1(rozwojowa)

Opublikowano

1. Owszem, jest ich kilka w play store

2. W systemowej aplikacji nie. Możesz w zewnętrznych jak handcent, go sms, hangout.. itd.

3. A gdzie Ty znalazłeś tą funkcjonalność?

Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

1.nie chce aplikacji aparatu z play store . chciałbym tą co jest systemowa z samsunga galaxy s5.

3.funkcja wyciszenia przez odwrócenie? ustawienia-opcje aplikacji-telefon-połączenia przychodzące-wycisz przy podniesieniu. 

raz mi ta opcja zadziałała a później nie wiem czemu nie:/

Opublikowano

To przekonaj programistów samsunga, żeby napisali wersje dla Twojego RN3 ;> Skoro nie działa, to znaczy, że została napisana pod konkretny chip odpowiedzialny za foto.

U mnie w ogóle nie działa na 7.1.6.0 by xiaomi.eu

Opublikowano

jak nie działa to znaczy ze jest coś źle z tą funkcją a dokładniej z oprogramowaniem. to tak jak bys kupił cos i nie do końca działa.

a co do aparatu to muszę przyznać ze słaba jest ta twoja odpowiedz. ale nie ważne dzięki za super pomoc z twej strony ale poczekam aż ktoś coś konkretniej odpowie.:P

Opublikowano

Chyba nie zrozumiałeś co napisałem, więc najpierw postaraj się o to, a potem komentuj, że "słaba jest moja odpowiedź"

EOT z mojej strony.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...