morsik2005 Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 Witam. Zakupiłem ostatnio redmi note 3 wersja 3gb ram i chciałbym coś zmienić i dowiedzieć sie:. 1. czy jest możliwość instalacji innego aparatu? chcialbym aparat od samsunga galaxy s5. juz go ściągnełem lecz niestety nie chce sie zainstalować. 2. czy można ustawić dźwięk sms dla każdego z osób inny? dźwięk telefonu można to wiem ale sms nie bardzo. w innych tel z androidem była taka możliwość 3. zaznaczam funkcje wycisz poprzez odwrócenie lecz ta funkcja nie działa nie wiem dlaczego jedyna rzecza jaką zrobiłem w tel to opcja z pływającymi oknami- tu z forum bo nie wyświetlamy sie kółka z osobami z którymi piszę z messengera. jeżeli założyłem temat w złym miejscu proszę o poprawne przeniesienie. z góry dzięki za odpowiedź wersja android 5.0.2 lrx22g wersja miu miu 7 xiaomi.eu 6.1.1(rozwojowa)
Charvel Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 1. Owszem, jest ich kilka w play store 2. W systemowej aplikacji nie. Możesz w zewnętrznych jak handcent, go sms, hangout.. itd. 3. A gdzie Ty znalazłeś tą funkcjonalność? Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka
morsik2005 Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Opublikowano 22 Lutego 2016 1.nie chce aplikacji aparatu z play store . chciałbym tą co jest systemowa z samsunga galaxy s5. 3.funkcja wyciszenia przez odwrócenie? ustawienia-opcje aplikacji-telefon-połączenia przychodzące-wycisz przy podniesieniu. raz mi ta opcja zadziałała a później nie wiem czemu nie:/
Charvel Opublikowano 23 Lutego 2016 Opublikowano 23 Lutego 2016 To przekonaj programistów samsunga, żeby napisali wersje dla Twojego RN3 ;> Skoro nie działa, to znaczy, że została napisana pod konkretny chip odpowiedzialny za foto. U mnie w ogóle nie działa na 7.1.6.0 by xiaomi.eu
morsik2005 Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Opublikowano 23 Lutego 2016 jak nie działa to znaczy ze jest coś źle z tą funkcją a dokładniej z oprogramowaniem. to tak jak bys kupił cos i nie do końca działa. a co do aparatu to muszę przyznać ze słaba jest ta twoja odpowiedz. ale nie ważne dzięki za super pomoc z twej strony ale poczekam aż ktoś coś konkretniej odpowie.:P
Charvel Opublikowano 23 Lutego 2016 Opublikowano 23 Lutego 2016 Chyba nie zrozumiałeś co napisałem, więc najpierw postaraj się o to, a potem komentuj, że "słaba jest moja odpowiedź" EOT z mojej strony.
Rekomendowane odpowiedzi