homman Opublikowano 20 Lutego 2016 Opublikowano 20 Lutego 2016 (edytowane) Jest jedna duża wada Miui która mnie wkurza. Mianowicie jeśli ktoś chce pogadać z skype przez słuchawki to jest bardzo głośno. Ściszenie przyciskiem pozostawia 1 kreskę. Ale mimo to wciąż jest zbyt głośno. Można to jakoś zmodyfikować? Po prostu tak jakby apka skype dostawałą +20db W opcjach skype nie ma możliwości takiej modyfikacji. Przy rozmowach przez głośnik jest fajnie bo głośno ale przez słuchawki jest problem. Edytowane 20 Lutego 2016 przez homman
marceleqs Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 Ja u siebie zauważyłem że faktycznie poziomy narastania głośności są nie liniowe. Przykładowo po środku skali są prawidłowe odstępy ale przy cichym już bardziej skokowo no i nie scisza się do jakiegoś bardzo cichego odtwarzania. Jeśli idzie o bardzo dużą głośność to jest lepiej.
homman Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Problem dźwięku w skypie pojawia się co ciekawe tylko przy kam. Jeśli jest rozmowa bez kam. Nie ma aż takiego podbicia.
Rekomendowane odpowiedzi