ear Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 (edited) Cześć, od jakiegoś czasu zmagałem się z problemem ładowania mojego Redmi Note LTE telefon ładuje się jedynie na dwóch z czterech posiadanych przeze mnie kabli, bardzo prawdopodobne że przez to, że wciskałem na siłę ładowarkę do portu nieprawidłową stroną, gniazdo się po prostu zepsuło. I teraz następujące pytanie - zamawiać tylko port usb, czy też nowego flexa? Może jednak udałoby się coś zdziałać bez zamawiania części, czy ktoś miał podobny przypadek? Pozdrówki Edited February 21, 2016 by ear Link to comment Share on other sites More sharing options...
ear Posted February 16, 2016 Author Share Posted February 16, 2016 (edited) edit: problem dalej nierozwiązany Edited February 21, 2016 by ear problem dalej nierozwiązany Link to comment Share on other sites More sharing options...
suad Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Dnia 16.02.2016o17:41, ear napisał: wciskałem na siłę ładowarkę do portu nieprawidłową stroną co znaczy wciskałem ładowarkę do portu ? całą ? Dnia 16.02.2016o17:41, ear napisał: telefon ładuje się jedynie na dwóch z czterech posiadanych przeze mnie kabli Jaki masz problem skoro ładujesz na 2 kablach bez problemu - skoro tak to gniazdo nie jest uszkodzone a winne są kable ? Dnia 16.02.2016o17:41, ear napisał: gniazdo się po prostu zepsuło. gniazdo samo się nie psuje - Ty je zepsułeś wciskając na siłę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ear Posted March 16, 2016 Author Share Posted March 16, 2016 już wszystko jasne, po prostu posypało się gniazdo zamówiłem na ali część zamienną z tej aukcji no i okazało się, że port świetnie działa, ale nie współgra mikrofon rozmowy (jedynie na głośniku słyszała mnie osoba po drugiej stronie słuchawki. skończyło się na full refund i zamówieniu kolejnej części, co to będzie - zobaczymy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts