Oxilles17 Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 Kolega pokazał mi wczoraj bardzo prostą i niesamowicie wygodną klawiaturę w swoim LG. Jej działanie polega na tym, że standardowa QWERTY jest dzielona na pół i wyświetlana w poziomie. Lewa strona klawiatury po lewej stronie ekranu, prawa po prawej, w środku zostaje mała przestrzeń wolna. Litery środkowe ze standardowej klawiatury są zarówno po lewej jak i prawej stronie dzielonej klawiatury. Wtedy opiera się telefon na palcach i napiernicza wiadomości w tempie, przy którym przeciąganie kompletnie się chowa I teraz pytanie, czy ktokolwiek zna aplikację pozwalającą dodać coś takiego do telefonu?
marceleqs Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 Bez przesady... Od dawieni dawna mam to w iOS na iPad Air. Wystarczy dwoma palcami rozsunąć od środka do brzegów i klawiatura się dzieli. Żadna nowość, wymaga przyzwyczajenia.
Oxilles17 Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Opublikowano 14 Lutego 2016 No dobrze, nowość może i żadna. Tylko pytanie jest, jak to osiągnąć w swoim telefonie. Bo na systemowych nie działa
fyme Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 Coś podobnego jest w SwiftKey choc nie wiem dokładnie jak wygląda ta z LG no i nie mam miuipolska więc nie mam rotacji w apce od sms Wysłane z mojego Find 5 przy użyciu Tapatalka
zourv Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.beansoft.keyboardplus 1
Rekomendowane odpowiedzi